december 04, 2010

Nattligt träningspass

Fredag

17.30 igår kväll knatade Lill-Åsa från jobbet och gick till Olé Olé på Hantverkargatan.

IMG_1580

Det är mycket snö även inne i city. På AW blev det inga foton och det var en väldigt snabb träff då resten av Pingvinfamiljen satt hemma med hungriga magar.

IMG_1582

 Lördag

Tidigt imorse vaknade Lill-Åsa och var så törstig man kan bli. Och lite till. Hon hade drömt att hon druckit en hel mängd såna här vattenbehållare som man fick på båtutflykterna i Thailand.
Men törsten gick inte över.

Cup_water_with_straw_RO_Water_.summ

När hon kom ut i köket insåg hon att hon antingen skulle svimma, skita ner sig eller kräkas. I 190 sprang hon då in i badrummet och slängde sig ner på badrumsmattan för att inte svimma. Det här visade sig bli ett riktigt träningspass. Från liggandes på golv till upp på toa. Ner på golvet. Situps upp till toalettstolen och själva kräkandet vet ni ju att det tar rejält på magmusklerna. And then repeat.
Smal och vältränad vaknade hon i morse och kändes sig konstig nog helt ok. Maginfluensa, matförgiftning eller vinterkräksjuka? Vi har ingen aning men det konstiga var att hon inte var illamående utom precis innan själva vomerandet.

Trots att hon kände sig piggare valde hon ändå att stanna hemma medan Åsa och Pontus åkte till Liljeholmen. Vi ska ju fira lilla julafton den 18 december och julklappar behövde inhandlas.

IMG_1583

Idag var det faktiskt den perfekta vinterdagen. –6, vindstilla och sol. Fler såna dagar, tack.

IMG_1584

Vi har under en längre tid skämtat om att det aldrig slår fel utan att vi faktiskt alltid träffar på någon eller några vi känner när vi är i Liljeholmen. Sen i somras har vi träffat: Anna och Monica, Hirouth, Pernilla, Jessica, Malin, Stefan och Annelie, Anna, Magnus och Anders mfl.

Igår när Åsa var i Liljeholmen på egen hand träffade hon faktiskt inga bekanta och det kändes konstigt. På vägen hem med bussen rättades det dock till då hon råkade hamna på samma buss som Pontus farmor och farfar och lillasyster. De hade varit på julmarknaden i Gamla stan.

Eftermiddagen idag har varit fantastiskt slö och vi har alla tre kollat på The A-team. Action från första sekunden till den sista. Många skratt blev det också.

The-A-Team1

2 kommentarer:

Anna sa...

Vi såg också A-team igår!

Konstigt med Lill-löken. Skönt att det inte var långvarigt iallafall. Det låter ju inte som maginfluensa så ni andra lär ju knappast behöva oroa er.

Otroligt vackra vinterbilder.
Ha en fortsatt fin helg.
Puss och kram

Gun sa...

Tror faktiskt att vinter kräkan börjar precis då. Det är 48 timmars regel på den. Krya på dig
Kram