december 09, 2010

ไม่มีปัญหา

Det här är nog årets julskiva om vi får välja.
Vilken stämma hon har, bruden!

SDF_winterland_album_omslag_ny

Vi har som sagt beställt Thailands-möblerna. Det är ju inte så enkelt att man bara beställer på hemsidan och lägger varorna i en kundkorg. Sidan är ju nästan uteslutande på thai så vi lyckades inte ens registrera oss som kunder.
Vi skickade ett Excel-dokument med hela beställningen och glädjande nog fick vi ett svar och de tycks ha förstått alltihop. Det är ju inte helt enkelt då vi beställt från två affärer som ligger i samma hus i Phuket. Nemas problemas i Thailand. Eller som de säger där, ไม่มีปัญหา

Det enda lilla problemet är att inte möblerna till uteplatsen levereras förrän i slutet av februari men det positiva med det är att vi är där då och kan ta emot leveransen. Om någon hyr vårt hus innan vi kommer ner får de helt enkelt sitta på sina rumpor på poolkanten och se snygga ut.

Några saker blev faktiskt fel i vår order. Vi hade skickat med fel länk när vi beställde vår soffa. Vi höll på att få en vit soffa istället för en chokladbrun. Anledningen till det är att det faktiskt inte finns någon bild på den chokladbruna på hemsidan. Så här ser soffan ut i vitt.

110017155

När vi var på Koh Lanta hade vi i början väldiga åsikter om hur man kan välja att köpa en skinnsoffa i det varma klimatet. Vi skrev så här på vår blogg:

Vi har också en jättefin skinnsoffa som man skulle vilja sitta i, men det blir så förbaskat svettigt att man typ gliiiider ur soffan. Hur i helvete kan man välja en skinnsoffa i sådant har klimat?

Nu när man själv ska hyra ut sin bostad så förstår man mycket väl. Det är bara att torka av glass, läsk, svett, döda ödlor och eventuellt elefantbajs.

Trevlig lill-lördag på er gott folk!

4 kommentarer:

Gun sa...

Höll Mona tummar i dag, hur gick intervjun?
Förstår mycket väl varför ni valt just den soffan. Gjorde samma väl när barnen var små.
Kram

Hans sa...

Om Kerstin dyker upp med sina ungar klarar soffan vassa kattklor om skinnet är av hyfsad kvalitet. Har provat då vi hade sex katter och två skinnsoffor.

Anna sa...

Hennes namn har jag aldrig hört förut. Var tvungen att snabbt googla och lyssnar nu på Youtube medans jag skriver här.
Otroligt vacker och ren röst, påminner väldigt starkt om någon.

Skönt att det går bra för er att möblera Djungelstigen trots att ni är på så långt avstånd.

Puss puss

Lotta sa...

Den skivan står på min inköpslista. Kanske ska jag slå till idag.

Skinnsoffa blir praktiskt.

Kram