oktober 31, 2010

Den stora städdagen

Efter 09.00-nyheterna satte vi igång operation städa-inför-visning. Det stora projektet var kanske klädkammaren som behövde en rejäl ansiktslyftning.
Åsa tog tag i det projektet medan Lill-Åsa putsade fönster, lister, element, dammsög och putsade och fejade.

Så här såg Åsas projekt ut innan hon började.

IMG_1317

Lill-Åsa putsar och fejar medan gardinerna snurrar i någon av de fem tvättmaskiner som gått idag.

IMG_1319

Dagens röjning av klädkammaren resulterade i 7 påsar som ska lämnas in på Stadsmissionen imorgon. Det blir lite enklare att rensa bland kläderna när man tänker om de ska med i resväskan till Australien eller inte. Hoppas att det blir en mild vinter för vi kommer gå väldigt tunt klädda i vinter :)
Lill-Åsa målar upp en bild att fattiga människor ska springa runt i våra kläder. Det blir så mycket roligare då. Lite Karl Bertil Jonssons julafton över det hela. Ni kan väl tänka er vad fin Pundar-Lisa ska bli i Åsas gamla topp med paljetter.

Så här blev i alla fall klädkammaren när den blev klar. En klar förbättring tycker vi och vi hoppas att vår mäklare ska bli nöjd över vår insats inför morgondagens visning.

IMG_1323

Klockan 17.30 var vi äntligen klara. Vi har inte ens brutit för lunch utan tog en Nutrilett-lunch på stående fot. Vi ville inte förlora en enda minut. Nu har vi bara lite småputsning att göra imorgon förmiddag innan folket kommer med stora plånböckerna ;)

Nu sitter vi med ömma ryggar och njuter av ett glas rött. Snart ska vi få krypa ner i en renbäddad säng i ett extremt rent hem. Det är en lyx!

4 kommentarer:

Marie KJ sa...

Färsök att hinna baka något innan visningen, doften av nybakat lär göra fler intresserade!

anna sa...

Wow, vad ni har städat och gjort fint!

Vi håller alla tummar och tår för en lyckad visning!

Stor puss o kram

Birgitta sa...

Vi håller också tummarna för att allt skall gå som ni vill.

Anonym sa...

Vilken söt skyffel och sopborste. Wow, vilken bra ide med doft av nybakat bröd. Lycka till nu, hoppas det är många som vill komma och kolla.
Kram
Eva