oktober 30, 2010

Life is too bloody short…

säger kvinnorna utan karaktär.

Vi har nu fastat i nästan 5 dagar. Om Lill-Åsa hade fått bestämma hade vi gett upp redan i onsdags men det fick hon inte. Livet är helt enkelt inte roligt utan mat. Veckan har ändå gått ganska bra men så blev det fredag även denna vecka. Vår guru Marie har varnat just för fredagen eftersom det är den svåraste dagen i veckan. Vi planerade ett biobesök för att slippa komma hem och påminnas om hur man brukar tillbringa en fredag, nämligen med mat och vin. Den filmen vi ville se har gått på bio ett tag så den gick bara på konstiga tider och konstiga ställen. Vem vill åka till Lidingö för att få gå på bio klockan 18.00?


Vi skyller därför på SF för att vi nu ätit en liten men naggande god middag. Till det, ett glas vin. Fan, vad livet är underbart när man får tugga!

wwwcateringpse-latinamerikansk-mat

Vi är fulla av beundran för Marie som på söndag har kört den här dieten i hela fyra veckor.
Vi har i alla fall lyckats gå ner en del på de här 4,5 dagarna. Lill-Åsa, som måste ha varit rekordsvullen när hon vägde sig i måndags morse, har gått ner 3 kg och Åsa har tappat 2. Effektivt som satan.

Åsa kommer att fortsätta med påsarna dagtid en tid framöver och äta sunda middagar för att fortsätta med viktnedgången.
Lill-Åsa kommer att fortsätta köpa större kläder :)

Det enda som har upptagit våra tankar den här veckan (förutom mat) är visningen av lägenheten nu på söndag och måndag.
Hittills har hela 3191 personer tittat på vår annons på mäklarens hemsida. Någon utav dem borde ju komma och titta, tycker man. Förhoppningsvis någon med en tjock plånbok. Vi har ju som bekant världens bästa grannar och vi får ställa in allt vi behöver bli av med hos dem i helgen. De har dessutom redan haft halva Pontus rum inne i deras vardagsrum i en veckas tid. Imorgon blir det operation röjning i klädkammaren, fönstren ska putsas, gardinerna ska tvättas och strykas, golv ska skuras. Ja, som ni förstår blir det trångt inne hos grannarna.
Nu ska kolla på Robinson på TV4 Play då vi tycker att det programmet hör en fredag till. Torsdag, hur tänkte de då?

3 kommentarer:

Marie KJ sa...

Hihi, vilken dålig karaktär ni har :o) Å andra sidan är ni ju faktiskt inte tjocka så ät och njut!

Anna sa...

Jag tyckte så synd om er som inte skulle få tugga eller dricka vin. Blir glad att ni busat lite. Förstår inte hur Marie har orkat, så tufft när det är så socialt att äta.
Tycker ni har gått ner mycket på så kort tid.

Vi håller alla tummar och tår för söndagen!

Birgitta sa...

Vad duktiga ni är med viktnedgången.
Det är kul när kilona rasar av en.
Det går säkert bra med att sälja lägenheten, den är ju så fin.