oktober 24, 2010

Vårt hus bland bergen

Det börjar likna ett hus. Vårt hus på Koh Lanta, alltså. Tydligen har det varit någon slags regnrekord denna lågsäsong och det har självklart påverkat byggandet.
I mitten av bilden ser ni själva ingången till huset och på vardera sidan av gången ligger de två sovrummen. Det här är troligen inte vårt hus eftersom alla sex hus är identiska förutom att en del hus har ett extra sovrum på övervåningen.

1287143249_resized

Visst kan man se att det börja likna den digitala bilden?

50sg5

Vi trodde att badrummet skulle bli i grått kakel som på Lanta Loft men det blir vitt och det blir ju fint det också.

1285834019_resized
För åtta månader sen stod vi på platsen där vårt hus nu ligger. Thomas berättade om planerna och vi hade beslutsångest. Från beslutsångest till att vi tog beslutet att slå till, var det faktiskt inte så lång tid. Idag är vi väldigt glada för det beslutet.

IMG_7850

Här bland bergen är vi om fyra månader ganska precis. Halleluja!

IMG_9513

Planen är nu att beställa möbler på Index Livingmall på nätet och uppge numret till Annica som referens. Annica är ju den som driver bolaget som ska hyra ut vårt hus. Sen kommer vi få hjälp med montering och möblering. Annica kommer dessutom köpa allt annat som behövs för att göra det redo för uthyrning.
Tallrikar, brödrost, vattenkokare… ja ni fattar. 
Känns ganska smidigt.

Det går ju bra för Lill-Åsas syster Marie med hennes drickande :) Drickande av Nutrilett-shakes alltså.
Åsa har ju kört GI några veckor och gått ner några kilo men nu går det så segt neråt. Vi tänkte öka tempot lite och från imorgon och typ en vecka framåt ska vi prova på VLCD (Very Low Calorie Diet) och hoppas på att få se kilona rasa av oss. Vi hade tänkt 8 kg var på en vecka :)

A1999231

5 kommentarer:

Marie KJ sa...

Å, vad fint det blir! Längtar redan dit :o)
3 veckors pulverdiet för mig (en kvar) minus 8 kg (å, då ska jag ju egentligen väga mig på måndag morgon!) Jag är så glad och i dag har jag kommit ytterligare 2 gamla byxor!

Hans sa...

Vad spännande med huset! Upplägget med en lokal agent som tar hand om uthyrning och liknande verkar ju lysande.

Mamma sa...

Jättefint blir det!

anna sa...

Vad spännande med huset. Jag går ju in och tittar då och då på deras hemsida och såg fotot där gatan var så översvämmad att det såg ut som en flod. Måste ha regnat enormt mycket.
Ska bli jättekul att följa den sista delen av bygget då allt börjar ta mera form.

Skönt om man är två som gör samma sak så slipper ni helt matos eller se någon som äter mat.
Lycka till!

Puss o kram

Birgitta sa...

Huset blir fint, vad spännande de måste vara att få åka dit och se när det är klart. Det där med minus 8 kg/vecka, det skulle jag vilja pröva några veckor.