oktober 21, 2010

Australian pie

Tanken var att vi skulle blogga lite mer den här veckan. Men det händer så förbannat mycket just nu så det har faktiskt inte funnits tid.
I måndags ringde Åsa till vår mäklare Sanne på Erik Olsson för att stämma av lite. Det blev inte en avstämning utan ett avstamp. Vi tycker ju om när det händer saker och hon tyckte att vi skulle sälja redan nu med fotografering idag och visning söndag den 31 oktober. Tydligen är marknaden het nu och om vi inte skulle få det vi vill ha för lägenheten kan vi alltid försöka i januari igen. Som tur var har vi världens bästa mamma/svärmor som alltid ställer upp. Hon kom körandes i sin lilla röda med en fåtölj som vi behövde för att ha något på den plats där vår säng normalt står.
Så här blev det när vår säng försvann.

IMG_1294

Karin körde oss även till IKEA där vi inhandlade mattor och en ny tavla samt skålen ni ser på hyllan med äpplen i. Karin är väldigt bra att ha med sig såna här gånger då hon är full av bra inredningsidéer.

När vi träffade vår mäklare första gången i somras tipsade hon oss om att göra om Pontus rum till ett vuxensovrum inför fotografering och visning. Vi är ju lydiga tjejer och har högsta respekt för proffs och som ni vet har vi ju målat om hans rum från Pepsi-blått till gråvitt.

Vi har de senaste två kvällarna gjort om hans pojkrum till ett vuxenrum.

Pojkrum

Packning 004

Vuxenrum

IMG_1296
Simsalabim.

Fotona från dagens mäklarfotografering får ni se senare i veckan eller också kan ni gå in på Erik Olssons hemsida och kolla själva imorgon eller senast fredag. Buda gärna och vi vill ha många miljoner :)

En annan stor händelse i veckan är att våra biljetter till Thailand/Australien nu ÄNTLIGEN är bokade. Tiden för avresan har svängt från mars till juni till januari till mars till januari och nu blev det den 25 februari. Vi åker ner alla tre till huset på Koh Lanta och får 10 dagar tillsammans under sportlovet. Sen åker Poppe hem själv till Sverige medan vi är kvar ytterligare en vecka innan vi åker vidare mot Sydney.

Vi skulle ha firat biljettbokningen igår då det är ju en stor sak och vårt livs hittills största beslut. Tyvärr fanns det verkligen inte tid för det igår så nu tar vi igen det idag.

Dagen till ära blev det självklart en Australien-paj till middag.

IMG_1302

1 kommentar:

anna sa...

Som jag har varit inne här och tittat efter uppdateringar om allt som händer. Vilken händelserik vecka!
Vi har ju gjort två sådana här stora utlandsflyttar och det är stort och tar mycket tid men det är ju värt varenda minut, papper man måste fylla i för att få fylla livet med upplevelser!

Skönt att Karin kunde hjälpa er med så kort varsel! Hörde att det varit ett bombdåd mot IKEA, tur att ni inte var där då.

Det blev jättefint i gröna hörnan och sovrummet. Vilken fantastisk tavla ovanför sängen!

Tjusig paj!
Nu håller vi alla tummar för att många kommer på söndag. Nu ska jag leta efter era mäklarbilder.

Stor puss o kram