juli 25, 2010

Christinorna i Liljis

Jösses, vilken tid det tar att åka kommunalt till Bromma flygplats. Detta insåg vi när vi började planera för vilken tid vi skulle behöva åka för att vinka av Poppe som skulle till Malmö.

Då glider världens snällaste Karin in som en räddare med sin lilla röda och skjutsar oss dit. Tusen tack igen!

Vi hängde kvar på flygplatsen en stund som sällskap tills det var dags för honom att bege sig in genom säkerhetskontrollen.

IMG_0487

När vi kom ut från flygplatsen regnade och blåste det. Burr. Vi förstår dig nu, Anna som fryser när kvicksilvret kryper under 20 grader. Vi har blivit så bortskämda med värme den här sommaren att vi nu också fryser då.
För att göra allting ännu jävligare råkade vi kliva av bussen för tidigt och fick gå igenom ett regnigt Sundbyberg, som för övrigt är Sveriges minsta kommun. Åsa som haaatar regn var inte på något solskenshumör direkt men sken upp lite när hon föreslog att de skulle strunta i regnet och krypa in på The Bishops Arms för att njuta av något irländskt i glaset.
 IMG_0488

Man kan ju ha fördomar emot förortspubar men den här var faktiskt riktigt mysig. 
 IMG_0492

Vi tog sen en snabb sväng förbi stan för att köpa lite kallingar till Pontus på Stadium. Sen åkte vi vidare mot Liljeholmen då vi var bjudna på middag i Monica och Annas nya lägenhet. 

Kolla in bordet! En hel massa smårätter att plocka bland. Mumsfilibabba!
 IMG_0493

En massa vin blev det också. Det får vi betala lite för idag…

IMG_0494

Det var ju inte bara Kerstin som hade namnsdag igår. Det visar sig att både Anna och Monica heter Christina i andranamn och det firades med tårta.

IMG_0496

Vi hade en toppenkväll och tiden gick jättefort och vips var klockan midnatt. Nu ser vi fram emot att träffas igen under nästa helg när det är dags för Prideparaden.

IMG_0497

Lill-Åsas mormor blev dålig under kvällen och var inte kontaktbar. Imorse satt hon tack och lov uppe och åt frukost igen så hon ville nog bara skrämmas lite grann. Tokmormor.

3 kommentarer:

Anna sa...

Stackars mormor, hoppas att hon mår bättre nu. Kanske bra för henne att det inte är så varmt ute.

Skönt att få sympati att det är kallt när det kryper under 20 grader.

Stor puss

Marie KJ sa...

Vi gillar också Bishops arms. De hör ihop på något vänster med Elite Hotells (där jag och Magnus ofta bor) Urmysigt!

Anonym sa...

My brother suggested I might like this blog.
He was entirely right. This post actually made my day.
You can not imagine just how much time I had spent for this info!

Thanks!

Feel free to visit my webpage: wetsuits