juli 08, 2010

Sol och vin

Åsa skriver

Oj, vilket väder vi har!
Igår efter jobbet träffade jag en fd kollega som bor inte så långt ifrån där jag jobbar. Hon jobbar i city så vi möttes vid Tvärbanans station, Mårtensdal och så gick vi och satte oss på en uteservering.
Här kommer ett soldisigt foto taget med mobilen. Det var så varmt i solen så att svetten rann nerför ryggen på oss där vi satt och pratade ikapp om vad som hänt sen sist över ett glas vitt. Oftast när hon och jag träffas är vi flera som sitter runt bordet men nu hann vi verkligen prata lite mer personligt. Mysigt.

IMG_0172

Samtidigt hemma hos oss var Karin och Lennart över på middag. Jag rundade därför av och åkte hem för att äta skaldjur och dricka vin med dem. På vägen hem ringde Pontus som är överlycklig på sitt flygläger och som inte vill åka hem. Han berättade om allt de har fått göra och om dagens besök i Visby.

IMG_0254

När Karin och Lennart hoppat på bussen tillbaka till Stureby ringde Poppe igen och berättade att han och hans grupp denna dag var ansvarig för bloggandet och han ville att vi skulle gå in och läsa.
Jag har snott en bild från deras blogg och om ni vill läsa mer om hur han har det kan ni gå in här.

DSC_0267

Idag har jag fredagskänsla i hela kroppen eftersom jag är ledig imorgon. Arbetsdagen kommer idag att avrundas med en after work på Söder med kollegorna. Mer vin och mer sol :)

2 kommentarer:

Marie KJ sa...

Men gud vad coolt att gå på flygläger!

Anna sa...

Hej på er!
Vilken positiv överaskning att få läsa ännu ett inlägg från er i veckan!
Härligt med så fint väder! Längtar efter våren så jag håller på att bli galen!
Såg Karins fina foton från Gotland så jag trodde att hon kanske var där samtidigt som Pontus!

Jag har läst på deras blogg hela veckan. Verkar vara så många trevliga människor på lägret och jag förstår att Pontus stortrivs.

Njut av er lediga dag idag, vad härligt med ännu en långhelg! Ska bli kul att se er i era fina klänningar/långa linne från bröllopet!

Stor smack
Ps. Er länk till vår hemsida är fel då den länkar till vår gamla adress.