juli 04, 2010

Ett lååångt linne

Efter morgonpromenaden gick vi ut på balkongen för att eftersvettas. När vi satt där hade vi turen att få se bland det sötaste vi har sett, nämligen Bambi och hans mamma. Och inga morötter hade vi att bjuda på.

Idag har Pontus åkt iväg på flygläger på Gotland. Han har längtat jättemycket och var ivrig att få komma iväg. Vi hoppas att han träffar en massa roliga människor och hittar nya vänner. Han brukar ju inte ha så svårt att ta kontakt med folk så det blir nog inga problem. När han förra helgen kom hem från sin tågresa från Malmö berättade han att han börjat prata med en tjej från Thailand. De hade pratat på något slags thaiengelska men verkar ha förstått varandra bra. När de kom fram till Centralen visste hon inte hur hon skulle gå för att komma till tunnelbanan så då hade Poppe följt med och visat vilket tåg hon skulle ta för att komma till Hässelby.

Det här är första gången han åker iväg utan föräldrar och utan att känna någon men han reder sig nog vår pojke.

Vi ska på bröllop igen på fredag och det kändes som ett giltigt skäl att köpa lite nya kläder. Stan var full av både svenska och utländska turister så vi smälte in bra när vi fotade Sergels torg.

IMG_0251

Så här blev det. Klänningen till höger är Åsas och nu kommer det viktiga. Plagget till vänster är INGEN klänning utan bara ett långt linne som ska bäras ovanpå jeans av Lill-Åsa.

IMG_0253

Ikväll ska vi äta ceasarsallad på balkongen och senare på det Glee-maraton. Den serien är sannerligen ett lyckopiller!

glee

1 kommentar:

Anna sa...

Men så gulligt! Vilken raring. Ni får börja ha lite Bambi mat redo för dem.

Mailade Poppe i fredags, hoppas att han fick min hälsning. Han kommer ha hur kul som helst, han kan ju prata igång en lyktstolpe!
Vad gullig han var mot thailändskan, inte för att det förvånar mig. Vad glad hon skulle ha blivit över ett sånt trevlig möte i Sverige. Svenskar är ju annars inte kända som de mest öppna folkslaget.

Jättesnyggt "linne" och klänning! Påminner mig om att jag ska beställa kläder på HM nu inför skeppningen av alla grejer.

Måste rusa och hämta kidsen.

stor puss och kram