juli 17, 2010

Knatt och dag

Igår gick Lill-Åsa på after work på kinesen som visade sig vara mongolen på hörnet. Halva arbetsstyrkan går på semester och ville fira det med en öl i solen. Lill-Åsa kom ju tillbaka från sin tvådagarssemester men det var väl också värt att fira.

När Lill-Åsa kom hem hade vi fredagsmys som sig bör på fredagar.

Efter ännu en het natt :) vaknade vi upp till en lugn lördagsmorgon. Lite DN-läsning och sen powerwalk i vanlig ordning. Veckans fjärde.

Då solen skulle gömma sig idag tyckte vi att det var läge att gå på bio. Men man kan ju inte gå på bio utan godis.

IMG_0466

På Willys i Heron City har de förstått det där med att man inte vill ha prasslande godispåsar när man tittar på film. Titta vilka söta godisburkar de har börjat med!
 IMG_0467

Vi såg Knight and Day och den var faktiskt riktigt underhållande. Bättre än väntat till och med. Vi gapskrattade flera gånger alla tre och Pontus hade till och med handsvett när det var som mest action.

MV5BMTA0ODczODI0OTdeQTJeQWpwZ15BbWU3MDc3ODE5MjM@._V1._SX640_SY535_

Innan filmen körde igång hann vi även köpa något vi tänkt inhandla i flera år. En extern hårddisk till alla våra tusentals foton.
Vi hittade en som rymmer 1 TB för 690 kronor. Taget!

IMG_0469

Vi håller som bäst på med en massa saker som ska fixas för visumansökan. Vi har nu fått en tid för att göra engelskatestet. Man kan ha mellan 1-9 på provet och vi måste minst ha 6. Man får dock göra om det hur många gånger man vill men det kostar 2 000 kronor att skriva skiten. Hua. 
 IMG_0470

Nu sitter vi och väntar på att hungern ska slå till. Det tar ju lite längre tid när man har ätit en hink med godis under eftermiddagen.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Lycka till med testet !
Det är inte så svårt som det låter.
Klarade jag mig så gör ni dett lätt !!!
KRAM KRAM
Lollo

tack för film tippset :O)

Lotta sa...

Jag önskar er lycka till med provet. 2000 kronor låter dyrt.

Ha det gott

Anna sa...

Hej på er!

Gud så söt godisburk! Tittar på smågodiset och det rinner till med saliv i munnen. Ät mycket den här sista tiden, sen är det slut på gott godis...

Jag hade 8.5 på provet.
Det som var svårast är att de väljer en topic som man måste prata nonstop om i 5 minuter och man fick ingen tid att tänka igenom vad man skulle säga. Jag fick traditionellt bröllop och det stod helt stilla i huvudet på mig.
Det kommer gå superbra!

När vi såg trailern om den filmen sa vi båda två i munnen på varandra att vi ville se den.
Sitter ni barnvakt åt oss?

Stor smack

Lotta sa...

Tänkte det är bra om ni får min mailadress nu när jag har semester. Blir väl inom kort aktuellt med att betala biljetter kanske. mammaxtre@live.se.

Kram Lotta