april 25, 2010

Solsidan


För att få lite guldkant på en jobbarhelg öppnar man en Kilkenny’s och slår sig ner på ballisen och lyssnar på bra musik i sin nya iPhone.

IMG_9846

Det vi båda lyssnar på nu är Daughtrys senaste skiva som kom ut förra hösten. Asbra redan första gången man lyssnar på den. 

Daughtry_LEAVETHISTOWN

Idag fick Lill-Åsa en aha-upplevelse på jobbet. Marie har höjt serien Mia och Klara till skyarna men vi har tyvärr aldrig sett den. Tyvärr var det nog vår inbyggda SVT-spärr som slagits på när det visades. Lill-Åsa som inte har haft någonting att göra på jobbet idag började läsa ikapp Mias blogg. Vilken klok människa! Det var inte förrän Lill-Åsa såg bilderna som hon insåg att det är hon som spelar Felix Herngrens gravida fru i Solsidan.

Hon är i alla fall vår nya idol och har nu gett ut en bok som vi nog måste läsa.

mia

Imorgon är det måndag och då börjar vi vårt nya liv igen. I alla fall Åsa som har tröttnat på att ha de där fyra kilona som hänger och klämmer överallt. Det blir tuffa tag med Scarsdale som hon vet funkar. Lill-Åsa hoppas mer på att ett mirakel ska ske och att hon ska vakna fem kilo lättare i morgon. Hoppet är det sista som lämnar en människa.

 

3 kommentarer:

Mamma sa...

Det blir till att köpa nya glasögon ser jag:-)
Kram

Anna sa...

Vilken höjdare om man kunde hitta sådana glasögon. Man kunde köpa storpack och dela ut till alla i sin närhet;-)

Ha en bra vecka! Vi får en kort sådan då vi har varit lediga hela familjen idag tack vare ANZAC.

Puss

Marie KJ sa...

Inte nog med solsida och bok. Hon har en föreställning med samma namn också, lär komma till cirkus i höst.
//Marie