maj 02, 2010

Ingen brasa i år


Måndag

Åsa var och åt middag med sina före detta goa arbetskamrater. Middagen intogs på ett ställe på Kungsgatan som faktiskt är helt ok och prisvärt. En väldigt trevlig kväll! På tunnelbanan hem träffade hon på sin fru som slumpmässigt också då precis var på väg hem från sin kväll på stan.

Lill-Åsa hade ätit middag med sin mamma Karim och Uffe-Puffe på Black & Brown på Söder.
Eftersom hon var tidig på sin väg dit gick hon Hornsgatan upp. Här passerar hon Mariatorget.

IMG_9847

Uffe var i stan för att hjälpa Karin med lite elgrejer. Uffe är ju duktig på det mesta och elektriker i botten. Uffe var sig lik och insisterade på att få betala för kalaset. Lill-Åsa valde att inte bråka om saken :)

IMG_9848

Onsdag

Lill-Åsa fick en löneförhöjning med 1 100 kronor per månad. Smutt.

payraise

Fredag

Igår kom Pontus hem efter två veckor hos Asplundarna.
Vi har en tradition sen några år att vi firar Valborg med Anderssons i dörren bredvid, och så även i år. Skillnaden i år var att vi inte gick till brasan utan lät tonåringarna springa i väg själva. Mycket skönt att stanna inne och dricka vin istället. Vi hade så trevligt så att vi helt och hållet glömde att ta fram kameran på hela kvällen. Shame on us!
Ungdomarna kom hem senare på kvällen hela, rena, nyktra och fina.

Under veckan som har gått har vi kollat på några filmer.
Chloe har nog inte kommit till Sverige än. Vi tyckte att den var riktigt bra och det är en blandning mellan filmen där hon kokar kaninen och Unfaithful med Richard Gere.

poster_chloe

Så var det det här med Pontus och hans lätt förutfattade meningar. Det finns ju en massa filmer som har några år på nacken som man ju tycker är extra bra och som man verkligen vill att Pontus ska se. Den gröna milen är ju en av dem. Han var skeptisk men bestämde sig för att ge den 30 minuter men han stannade kvar hela 3 timmar och 15 som filmen är och tyckte att den var jättebra. Vi visste ju det!
På tur för Pontus "vill inte se men kommer älska" står bland annat Stekta gröna tomater, Australia och Nyckeln till frihet. Har ni fler tips?

 488252

En av våra favoritserier just nu är Modern family. Den går lite knasiga tider, typ fredagskvällar men den är värd att se. Smågalen men med en massa värme.

Det blev ingen demonstration idag utan det blev en powerwalk runt Hägersten i vanlig ordning. Vi är inte så mycket för det där med att demonstrera.

1 kommentar:

anna sa...

Grattis Åsa!! Härliga nyheter med löneförhöjningen!!

Vad skönt att ni slapp brasan. Jag tycker det är rätt deprimerande att se vuxna människor supa sig redlösa inför sina och andras barn.

Vi absolut älskar Modern family. Är på 21a avsnittet och den blir bara bättre och bättre. Värme, humör och kärlek. Så otroligt mysig serie. Det bästa som gjorts på länge.

Ha en fin vecka.
Kramar från ett 31 gradigt Sydney