maj 10, 2010

Avatar och fotboll

Igår eftermiddag fick vi låna Avatar av våra goa grannar.  Lill-Åsa och Pontus hade lite Delicato-boll-frossa och Lill-Åsa drack slog även till på en espresso. Åsa valde att knapra på vitkål.
Eller valde och valde…

IMG_9922

Avatar är ju inte riktigt vår genre. Vi gillar ju filmer som har lite verklighetsanknytning men den här var rackarns bra.

Tidigare i veckan hade vi fått en inbjudan från grannpojken Linus. Han ville att vi skulle komma och kolla på när han spelar fotbollsmatch och den här söndagen passade ju helt perfekt. Perfekt är dock inte ett ord man använder för att beskriva vädret just nu. 8 grader, blåsigt och kallt som fan.

Klockan 09.50 stod vi där och hejade på Hägerstens SK. Vi var grymt imponerade av hur så unga killar kan vara så skickliga med bollen.

Söta små getingar.
 
IMG_9924

Anderssons som är vana att stå vid en fotbollsplan var utrustade med tredubbla lager kläder och handskar. Vi är ju inte riktigt vana vid det här och tappade känseln i fingrarna efter tre minuter.
 IMG_9926

Han är rätt macho, Linus.
 IMG_9936

Här blev det mål för Hägerstens-killarna födda –01.
 IMG_9940

Naturligtvis blev det seger för getingarna. Mycket underhållande och spännande match.
 IMG_9942

För att få upp värmen gick/sprang vi Hägersten runt efter matchen. När vi nästan var hemma träffade vi på den här långsamma vännen.
Hon hade inte bråttom, hon inte.
 IMG_9943

När vi tvättat några maskiner i tvättstugan slog vi oss ner i soffan alla tre och kollade på film. Vi gillar Sandra Bullok och det här var en lättsam komedi. Den var ju inte i närheten av The Blind Side men helt ok ändå.

All-About-Steve-09-9-3

Nu ska vi krypa ner i våra nytvättade sängkläder och invänta måndagen. Den här arbetsveckan blir kort. Det tycker vi om.

2 kommentarer:

Marie KJ sa...

Vi såg också Avatar i helgen men vi tyckte inte att det var så bra. Effekterna är ju coola men annars inget vidare. Smaken är som baken helt helt enkelt, delad!

Anna sa...

Grabbarna såg ju Avatar själva och jag skulle väl ljuga om jag sa att jag var sugen på att se Avatar. Samtidigt så känns det som en film man borde se.

Vi gillade också All about Steve men absolut, inte i närheten av the Blind side.

Åsa, Tilda använder dig i ett arbete hon har i veckan om hur man tar sig till jobb/skola. Hur länge åker du tåg? Byter du till buss? Går du en kortare sträcka?

Puss