april 24, 2010

Reseabstinens


Vi har bestämt oss för att inte resa så förbannat mycket det här året som vi brukar. Vi har ju trots allt köpt ett hus i Thailand. För er som är nyfikna om hur det går med bygget kan vi meddela att de har kört 164 pålar flera meter ner i marken så än så länge är det jobb som är gjort ganska osynligt ovan mark. Länken till sidan där man kan se hur bygget går framåt hittar ni här.
Ett avbrott i resandet innebär dock enorma reseabstinenser. Förra året vid den här tiden hade vi varit i Paris och skulle vi till Amsterdam i maj och Dublin i juni. Vi är så pass sjuka att fast vi bara varit hemma i en månad redan hunnit kolla upp att det bara skulle kosta oss 2500 kronor totalt för flyg och två hotellnätter i Brighton den 1-3 juni. Nu ska vi ju som sagt inte åka på någon resa men aj vad det gör ont.
Bara för att vi inte ska resa så reser alla runt omkring oss extra mycket. Det är pappor som är i England, jobbarkompisar som är i Frankrike och svågrar som åker till Prag.
En tjejresa i höst ska vi i alla fall komma i väg på. Det är ju tradition och traditioner får man ju inte bryta!

Så medan pålar slås ner på Koh Lanta och folk i vår omgivning reser som bara den så är vi kvar här i Stockholm.

På tal om Stockholm så var Åsa inne på en shoppingtur idag i solskenet. Lill-Åsa var ju också i stan men instängd på sitt kontor.

På Sisters pekar de ut folks sexuella läggning väldigt tydligt ;)
Nu ser vi fram emot jeansen ÅSA FAT och LILL-ÅSA GAY.

IMG_9842

I topp på länder vi varit i ligger ju Thailand, Australien och Grekland. I brist på riktiga resor åker vi till Grekland ikväll och äter bifteki, klyftpotatis, tzatziki och greksallad. Storbritannien ligger oss ju också varmt om hjärtat och bara därför var Lill-Åsa tvungen att öppna en Innis & Gunn från Skottland nu på eftermiddagen.

3 kommentarer:

Marie KJ sa...

Hör´ni, ska vi inte börja planera inför höstens resa redan nu? Kolla på helger, vilka som ska med, kolla vart det går billiga flyg, och kanske omrösta?? Jag är supersugen!

Åsorna sa...

Ja Marie, det har du helt rätt i! Vi börjar kolla på lite alternativ och mailar alla när vi vet mer.

Anna sa...

Ni har helt klart den värsta sorten av abstinens. Inte roligt...
Låter som en bra ide att börja planera tjejresan redan nu så känns säkert allt lite bättre.

Vi har inget bokat eller bestämt heller. Känns jobbigt att det inte blir någon skidresa i år men vi lär väl hålla oss sysselsatta med flytt då antar jag.

Puss