april 24, 2010

Maskulint och feminint


Veckan som gått

Lill-Åsa var ledig onsdag och torsdag och hade tänkt blogga dessa dagar men det fanns verkligen ingenting att skriva om. Vädret var allt annat än bra och hon bara städade och tvättade. En stund på spikmattan hann hon också med.

Den stora händelsen under veckan för Lill-Åsa var nog ändå att hämta ut den här lilla lådan på posten. Lill-Åsa är ju inte annars så exalterad över tekniska saker men den här gången ser man nästan att det glittrar lite i ögonen när hon tittar på den.

IMG_9834

Fredag

Åsa tog med sig kameran till jobbet idag. Det här är ingången till hennes arbetsplats. Hammarby fabriksväg är ju inte den coolaste adressen i stan men sen de byggde upp Hammarby sjöstad har den ju stigit enormt i hipphetsfaktor. 
 IMG_9836

När man stiger ur hissen på femte våningen förstår man att man hamnat rätt.
 IMG_9837

När Åsa jobbat klart för veckan åkte hon i vanlig ordning mot Liljeholmen men idag stannade hon där för att handla på Systemet med Lill-Åsa. Medan hon väntade gick hon runt Liljeholmstorget och blev uppfångad av några israeler som berättade om deras produkter från Döda havet. Åsa har köpt en peelingolja för några år sen från ett sånt här stånd vilket var helt underbart. Idag handlade det om naglar. De gjorde ett prov på en nagel och simsalabim så var den nageln blank som en nypolerad bil. Klart hon var tvungen att slå till. Handkräm, nagelbandskräm, nagelfil och en magisk nagelbuffer.

IMG_9841

När Lill-Åsa kom till Liljis gick vi till Systemet. Det var vi inte ensamma om. Fredag och löningsdag. Ingen bra kombo. Det gick faktiskt förvånansvärt skitsnabbt i kön och nu har vi vin även till Valborg.
 IMG_9838

Så dagens blogg fick handla om allt från däck till nagelbandskräm.

1 kommentar:

Anonym sa...

Vad roligt att du också har en kul leksak Åsa!!

Såg att ni skulle få finväder till helgen, hoppas att ni har tid att njuta av solen!

Trevlig helg
kram
Anna