april 02, 2010

Gunilla slapp korset


1 april Skärtorsdagen

Vi lyckades faktiskt klara oss hela dagen utan att bli lurade. På Åsas jobb har man en blogg där man skojade till det lite.

Efter middagen var vi välkomna hem till våra gullegrannar på drink.
Festligt värre med bubbligt och allt.

IMG_9728

De ville höra lite mer om hur vi haft det och vi passade på att lämna över några små presenter som tack för att de tagit så bra hand om vår lägenhet, blommor och post under tiden vi var borta. 
 
IMG_9729

Vi höll låda under hela kvällen så Kenneth och Susanne har nog sår i öronen idag. 

IMG_9730

Deras son Linus har fått ny färg på väggarna sen vi åkte. Han lånade kameran och tog ett foto på sina fotbollsmedaljer.

IMG_9732

Ni som följt vår blogg vet hur duktig Linus är på att rita. Igår försvann han en stund och kom sen tillbaka med den här teckningen. Det föreställer självklart våra katter i Thailand. Vi fick båda två en tår i ögat. Vi saknar de små hårbollarna jättemycket.

IMG_9734

Vid 23-tiden gjorde sig jetlagen väldigt påmind. Kanske även vinet. Vi gick därför de två stegen hemåt och störtade rakt i säng.
Tack för en toppenkväll, Anderssons.

 

2 april Långfredagen

Imorse när vi satt och åt frukost damp det ner flera konstverk på vår dörrmatta. Yngsta herr Andersson hade skapat fler vackra saker.
Kolla in den här, visst är den som en tavla?

IMG_9737

Lill-Åsa har jobbat sin första dag idag och Åsa har påbörjat det massiva arbetet med att översätta sin CV till engelska.

Ja, idag hängde han då på korset, Jesus. Som tur var lyckades Åsa fixa fram Illustrator så att Lill-Åsa slapp hänga upp Gunilla på korset. Puh.
 

Jesus

1 kommentar:

Anonym sa...

Lill-Åsa, du har verkligen tufft motstånd när det gäller att rita. Oj så duktig Linus är!! Helt otroligt!!

Jag har drömt om kattungarna inatt igen. Det hade till och med tillkommit ännu mindre kattungar med helt andra färger. När jag vaknade så var det en kompis på facebook här i Sydney som ville adoptera bort 6 veckors gamla kattungar, kändes nästan lite spooky...

Kul att se de fina skålarna på plats hemma hos dem. Kommer precis ihåg när och var de inhandlades!!

Här roar vi oss med kräksjuka. Tilda lyckades kräkas ner hela sitt rum. Vi är nästan imponerade. Alla möbler fick flyttas ut för hon spraymålade väggar, golv, leksaker, kläder, gosedjur, madrassen och precis hela sängen och sen som avslutning hela badrummet. Efter 9 år med barn trodde vi att vi sett allt men icke sa nicke.
Hon kräktes nonstop sen i 10 timmar och ligger nu och feberfrossar i sin säng lilla stackaren.

Nu håller vi tummar och tår att vi slipper samma sak.

Stor puss och kram
Anna