april 10, 2010

En powerwalk utan power


Veckan som gått…

…blev ju inte lång i alla fall. Skönt med lite mjukstart när vi ju är lite ringrostiga på det här med att springa i ekorrhjulet.
Man kommer dock fort in i det här med nedräkning inför helgen.
Åsa trivs jättebra på jobbet även om det projekt hon ska driva inte har startats upp än. I väntan på det blir det lite olika uppdrag som blir en bra start för att lära sig verksamheten och affärssystemet mm.

Vi har under veckan fått hem en gratis On demand box från Comhem. Den var kompletterad med en lättbegriplig manual. Bra där, Comhem. Måste ha varit en kvinna som gjort den :)
På 30 minuter var både boxen och modemet installerat och allt funkade fint. Så nu kan vi se HD-kanaler (hade ju varit ännu bättre om man inte haft kvar tjock-TVn), möjlighet att se på Play-kanalerna direkt i TVn och även möjlighet att hyra film med fjärrkontrollen. Smutt.

 

Äntligen helg!

Pontus är tillbaka! Har känts lite konstigt att han inte varit här. 
Han kommer, med start nästa vecka, att vara två veckor i taget hos oss och Asplundarna. Vi förstår att han tycker att det har varit lite hattigt att byta varje vecka. Nu blir det ordning på torpet.

Pontus hade önskat sig kycklingburgare till fredagsmiddag à la Mamas. Det vill säga, kycklingfilé skuret i småbitar inkastat i ett hamburgerbröd. Vi kompletterade även med knaperstekt bacon och en senapsdressing. Detta toppade vi Åsor med greksallad och vin. Mumsfilibabba!

Efter middagen blev det Så ska det låta och Skavlan. Klassisk fredag.

Imorse sov vi som värsta tonåringarna och vaknade inte förrän 09.30. Till och med Pontus var uppe ur sängen före oss…

Vi åt frukost i vardagsrummet och kollade på sista avsnittet av Solsidan på TV4 Play i TVn.

Trots att det verkligen bar oss emot så drog vi på oss träningskläderna för att gå en powerwalk. Det blev inte mycket power över den walken. Direkt när vi stack ut näsan genom portdörren gjorde vi en lätt förändring av planen. Det bidde bara en promenad upp till ICA. Fy fan vad kallt och blåsigt. Dessutom duggregnade det så där hemskt så att det sticker i ansiktet. Vi hade hellre åkt på en sån här moppe i värmen.

IMG_9776

Nu kanske ni förstår varför vi inte ville ta hit våra katter. Ser ni kattens vänstra tass? Hon satt så där och ville väl inte sätta ner den på den kalla kalla marken. Kerstin, hon sitter nog i en solstol under ett parasoll och sippar på en Frozen margarita. 
 IMG_9777

Som sagt, det blev en förändring av vår dagsplan. Vi gick upp till ICA och köpte Fanta, chips och ostbågar och nu ska vi sjunka ner för en eftermiddagsstund i soffan igen och kolla på den här filmen. Skitsmutt!

 cd-cover-hes-just-not-into-you

Ikväll ska Pontus få rå om sig själv medan vi åker till Svedmyra. Vi ska nämligen på en reunion med folk från Avdelning 21 på Stureby Sjukhem. Vi har båda två jobbat där fast under olika perioder för många år sen. Idag ska vi alla samlas på syltan, Myran som ligger vid torget i Svedmyra där man hängde efter jobbet och drack billig öl för ca 19 år sen.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kul att ni oxå har en sådan box. Vi har en sådan fast genom Foxtel som är guld värd. Vi ser aldrig tv direkt när den går utan ser efteråt så man kan spola över reklamen.

Bra att Pontus känner efter och provar vad som passar honom bäst. Låter väldigt sunt! En vecka går ju så fort.
Vilka fulingar till snöhögar... När vi ser moppar här så tänker vi direkt på er. Idag såg vi en som såg precis ut som Lill-Åsa som drog förbi oss på vägen hem från Centennial.

Tror katterna har det bra mycket bättre hemma på Lanta loft. Vem vill frysa och dra upp axlarna eller tassarna.

Hoppas att ni hade en kul kväll!

stor puss
Anna

Marie KJ sa...

Jag drömde om katter i natt pga ert inlägg. Vi var i utlandet och hade varit ute när vi kom hem hade ni 17 katter inne. Ingen Kerstin eller Charlie men 2 som såg ut som hyenor och en stor som en panter. Den bet mig i benet!