augusti 21, 2008

Ta det lugnt!

Söndag

Emma kan väldigt mycket själv. Här har hon satt på sig hårbandet själv och är på väg att ta på sig gummistövlarna. Hon sa bestämt "Jag vilde inte ha strumporna på mig". Efter lite lirkande satt strumporna ändå på fötterna. Vi åkte sen med två bilar till Hammarbyhöjden och lämnade Karins bil. Hemma hos Karin möttes vi av en målarverkstad då hon håller på att måla om i sitt sovrum. Emma var fundersam på varför hon hade en scarf på huvudet. Karin förklarade att det var för att inte få färg i håret. Det här gjorde nog intryck på Emma.

2008-08-19 001

Efter lunch och en nap kom päronen och hämtade henne. Vi tre åkte då iväg till Heron City och såg Mamma Mia. Då vi var på extremt filmhumör i söndags lyckades vi även klämma in Stekta gröna tomater hemma i soffan.

Måndag

Ni vet, vakna, gå till jobbet, jobba jobba jobba, komma hem, fixa middag, Cold case kl 20.00, somna klockan 22.30...

Tisdag

Efter jobbet träffade vi upp Pontus, Peter och Cathrine och gick till en relativt nyöppnad restaurang på Sturegatan. Den heter Vapiano (betyder "ta det lugnt" på italienska) och har ett bra koncept faktiskt. Maten är pizza, pasta och antipasti och alla får ett varsitt kort när man går in. Allt man äter och dricker registreras på detta kort så det är lätt att betala sin del om man är ett sällskap. Priserna är också väldigt bra och maten god.

Vi lyckas alla se ut som muppar på fotona men det bjuder vi på.

2008-08-19 004

Peter som inte hunnit äta någon lunch klämde både förrätt och pasta.

2008-08-19 005

Som ni ser är miljön också trevlig.

2008-08-19 006

Onsdag

Ni vet, vakna, gå till jobbet, jobba jobba jobba, komma hem, fixa middag, blogga, tvättstugan, Cold case kl 20.00, somna klockan 22.30...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej hopp!
Vad tyckte ni om Mamma Mia? Jag har också sett den och jag tyckte den var skitbra! Ja, den var så bra så på Lördag skall jag och Johan ut och käka middag och sedan skall vi gå och se den igen. Johan blir det första gången för, men jag tror han kommer att gilla den. Adam blev lite sur för han vill också se den och vem vet, kanske går jag en tredje gång, annars får han vänta tills dvd:n kommer för den kommer jag garanterat att köpa.

Ja, som ni kanske har läst så har jag börjat på ett nytt jobb. Jag säljer bl.a. hushållsmaskiner och det är myyycket att lära. Som t.e.x det är lika motorer i vissa sorters mixrar m.m. Har faktiskt inte en blekaste, men man lär väl sig snart, eller kanske är jag ett hopplöst fall? Ja, det visar sig väl snart.

Tänk, nu är det inte långt kvar tills ni landar här i Sydney, lajbans!

Hur tycker Pontus det är att börja i skolan? Han har börjat i högstadiet va?

Ha det så gott och sköt om er.

Kram Eva

Anonym sa...

Hej Eva,

Vi tyckte att Mamma Mia var jättebra och omdömet från Pontus var; fett bra!

Kul med nytt jobb! Grattis igen! Det är ju alltid en massa nytt man ska lära sig när man är ny. Man brukar somna snabbt på kvällarna i början när man är trött från alla nya intryck.

Ja det känns skönt att titta framåt mot höst och vinter och veta att vi åker iväg till värmen. Ska bli helt underbart!

Pontus verkar se fram emot att börja högstadiet och ny skola. Han börjar inte förrän på måndag så än så länge slappar han i fulla drag. Just nu är han på väg till tandläkaren själv. Vi går till tandläkaren i Danderyd så det är verkligen på andra sidan stan men han har varit där förut och hittar så det går nog bra. Skönt med mobiltelefoner...

Kram på dig Eva