augusti 01, 2008

Dåliga homosar

Vi måste vara de sämsta homosarna i stan. Europride har pågått under hela veckan och vi har inte uppmärksammat detta på bloggen över huvudet taget. Nu slänger vi in en flagga. Wiihooo!!!!

Gay

Imorgon ska vi försöka förbättra vår homostatus och åka in till stan och kolla på paraden. Om det inte regnar.

I vår serie fötter vill vi visa Pontus fötter som vanligtvis är väldigt fina men som på Tarv alltid blir väldigt fulla med eksem. Inte bara fötterna utan stora delar av kroppen faktiskt.
Här kommer ett foto taget dagen efter vi kom hem från Tarv.

2008-07-19 001

Och här kommer ett foto taget en vecka senare då vi kom hem från Skiathos. Redan första dagen såg man en jättestor skillnad. (På bilden har han dock väldiga märken efter strumporna.) Saltvatten och sol gör underverk. Heja Grekland! Och alla homosar förstås :-)

IMG_1393

Igår gick Pontus över till Asplundarna för att inleda en ny semester. Då det var 29 grader klockan 18.00 tyckte vi att det var läge att ta ett glas på stan innan vi åkte hem.

När vi kom hem möttes vi av detta. Man kan till och med tänka sig tro på tandfén när det finns 10 kronor att tjäna. Vi drar nu gränsen vid visdomständerna... Vi tror att han borde vara myndig då också.

IMG_1396

Nu ska vi gå och mata Skruttis med räkor och vitt vin!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Guuuu så gullig han är Er son, Malin & jag vrider oss i tårar & skratt, UNDERBART var det hon fick fram i mellam attackerna då hon vet Pontus ålder !
Homo ja det saknar jag !
Ringde min kära bror & fråga hur det var iår ? & även han s jag skämms syster har inte vart där än.. lovar på lördag att slå dig en signa & berätta, Ingen ordning på dagens homossar <3
(saknar festivalen då jag ofta besökte den)

TREVLIG HELG

kramar i massor Lollo

Anonym sa...

Hej tjejer!!

Älskar nedräknaren!!!!!

GUlle Poppe!! Vad gör man inte för att få en extra slant;-) Undrar vad polarna skulle säga...
Eric undrar om Poppe fortfarande har kvar sin tiger. Han undrar när det är dags att vara stor och slänga bort gosedjur. Vi hade en gråtstund igår om hans älskade känguru som han trodde var dags att ge bort. Inte lätt att sväva mellan att vara stor och liten.

Skruttis? Räkor och vin? Man kanske ska be er passa mig när Micke är bortrest:-)

Tarv verkar inte vara bra för Poppe alls. Likadant varje år väl? Micke är alltid allergisk i stugan, även i båten. Trist då man vill vara på topp.
Ser verkligen ut att göra ont faktiskt.

Om Karin läser vill jag passa på att gratta på namnsdagen!!

Åh pride!! Vad roligt att få gå. Vi måste försöka vara hemma när Mardi gras är här nästa år. Vi har hittils missat 3 stycken. Skulle vara kul att se skillnaden.

Nej, nu ska jag kika videosarna!!

Puss

Pingvinfamiljen sa...

Hej Lollo,

Ja man får inte vara dum! När det finns pengar att tjäna så... :-)Vi är lite oroliga dock då han just nu är vädligt sugen på pengar så snart möter man väl en tandlös unge i dörren när man kommer hem :-)

Vi lovar att visa foton från Pride på morgondagens blogg så att du får en liten titt i alla fall.

Kram kram

Pingvinfamiljen sa...

Hej syster,

Du kan hälsa till Eric att Pontus leopard Leo fortfarande ligger bredvid honom i sängen! Trots att polarna jämt är hemma och att de har tjejer på besök så har han än så länge inte gjort någon som helst ansats till att vilja ta bort den. Men det blir säkert nu när han börjar högstadiet.

Kram och puss

Anonym sa...

Tack Åsorna ser jag fram emot & min Erik med K ;O) har kvar sin "tette" kanin i sängen & han är ju iallafall 12 år !
den har varit överalt i Grekland tex, kan ju hälsa att min tyska nalle med träull som sticker ut ur tassarna sitter kvar vid min säng !!!
och jag är ju 41 år så låt dem hänga med dem kära gosedjuren
Kram till Åsor & Anna Pontus & Eric med C !

Mrs Aspen sa...

Jag är en liten undulaaat, som får så dåligt med maaat. Tror att Skuttis blir överlycklig för en räka! Kram, Mia

Mrs Aspen sa...

För övrigt borde Pontus veta, vid sin ålder, att tandfén är på semester i augusti. ;) Kram igen!