november 17, 2007

Nynäshamn eller var det Strängnäs?

Igår kväll var vi ute på varsitt håll. Lill-Åsa var hemma hos Marie & Co tillsammans med Guns familj och Kjell (Lill-Åsas pappa). De hade knytkalas med olika matpajer. Tyvärr fick hon inte med sig kameran men vi kan visa ett foto på Kjell från i onsdags när han var hemma hos oss och åt middag.


Medan Lill-Åsa var Södertälje var Tok-Åsa tillsammans med arbetskameterna. Först ägnades hela eftermiddagen åt affärsplansarbete. Vi åkte sen iväg för att uppleva Ljusterapi. Helt klart en upplevelse att tillsammans med 16 arbetskamrater sitta iklädd ett vitt skynke i ett helt vitt rum med starkt ljus. Vi blev också bjudna på ytterst ovanliga fruktjuicer.
Vi begav oss sen till Snaps på Medborgarplatsen för att äta mat och skratta så att hon nästan tappade rösten. En väldigt rolig kväll som hon avrundade vid 23.30.

Efter lunch idag ställde vi in den här adressen på Diana (GPS-navigatorn) begav oss mot Strängnäs (som Lill-Åsa envisas med att kalla Nynäshamn)

Resan tog bara en knapp timme. Lill-Åsa började med en 50-minuters massage som var mycket skön. Under tiden checkade Stor-Åsa in på vårt fina rum.



Hon hann även utforska Nynäshamn, eller var det Strängnäs??
Vi sammanstrålade sen för en promenad i den gamla fina delen av Strängnäs.





Efter promenaden slog vi oss ner i sköna fåtöljer och blev serverade smarrigt fika.


Efter fikat gick vi upp på rummet för att softa lite. Lill-Åsa tog ett bad och gled sen in i den mysiga morgonrocken och tofflorna.

Nu var det meningen att vi skulle avnjuta vårt medhavda fin-vin men man skulle kunna tro att vi aldrig rest förut eftersom vi åkte ifrån korkskruven. Istället avnjuter vi nu en ljummen Loka.

Om några timmar bjuds det på fördrink följt av trerättersmiddag. Känns inte helt fel.

Inga kommentarer: