november 18, 2007

Födelsedagsbarn * 2


Välkommen till världen lille Erik! Gun har idag återigen blivit mormor. Denna gång är det Sofi som är den lyckliga vinnaren av en bebis. 3660g och 49 cm. Stort grattis Sofi och Oskar! Även ett stort grattis till Axel som vi firat idag (han fyller dock inte 13 år förrän imorgon!)

Strax före 19-tiden igår gick vi ner för en fördrink i loungen. Efter att vi druckit upp vårt bubbliga satte vi oss till bords och avnjöt vår trerättsmiddag. Till förrätt åt vi en underbar kräftskagen som inte gick av för hackor. Till varmrätt serverades en röding som smälte i munnen och till efterätt åt vi olika desserter. Lill-Åsa åt vaniljkokt päron med pinjenötter och kesella och Åsa åt en jordgubbssorbet med mango som var helt otroligt god, mums. Till det drack vi ett jättegott franskt vin som heter Le petite Ange. Maten var så god och servicen så bra att vi helt glömde bort att ta foton så förlåt oss kära bloggläsare, men vi njöt. Efter maten tog vi en drink i baren och stod och pratade med två av de tre bröderna som driver stället. Bror nummer tre hade semester, så honom pratade vi inte med... Vi stod och utbytte reseberättelser och hade en väldigt trevlig stund. Sedan kom John Blund!

Finns det något bättre än hotellfrukostar? Det gör det säkert, men vi vaknade hungriga och tok-laddade för frukosten. Vi kan ju tillägga att vi inte kört viktväktarna den här helgen...Vi blev inte besvikna här heller. Synd bara att det inte finns mer plats i magen.

Efter utcheckning vinkade vi hejdå till Rogge och begav oss mot Södertälje för att fira Axel som fyller tonåring imorgon.

I Södertälje var det trevligt folk och gott fikabröd. Jag tror vi hoppar lunchen idag.

På vägen hem passerar man ju Kungen kurva så då passade vi naturligtvis på att veckohandla. Här bjuder vi på en bild från Kvantum som redan har satt upp sitt julpynt. Folk måste ju tro att man är dum i huvudet som går och fotar på ICA-affären...

1 kommentar:

Eric sa...

Hej på er!!

Vilken mysig helg ni har haft, långt ifrån grå!
Kul att det blev så bra trots hängig storasyster!
Middagen lät ju underbar, klart man inte kan vv:a i sådant läge. Loka lät ju lite väl sunt;-)

Tänk att man märker att man missar mycket när man inte ses på riktigt. Jag tycker ju att jag har ruskigt bra koll på er via blogen men att det att Gun skulle bli mormor igen hade jag ingen aning om.
Jättefin Erik!!

Ja, det är nog många som undrat vad man fotat på udda ställen men vad gör man inte för hemsidan/blogen? Vissa gånger är ju mobilen är bättre alternativ faktiskt.
Vi tackar iallafall för udda foton!

Håller tummarna konstant denna vecka tills de hört av sig nya jobbet.
Puss och kram