november 25, 2007

Idag såg vi solen. Halleluja

Igår kväll njöt av vår heta fläskfilé och den kan vi verkligen rekommendera. Vi drack också ett mycket gott rödvin till. Efter maten blev det fredagsmys i soffan framför Extra extra.

Man kan ju inte förlusta sig och åka på romantiska weekends varje helg så den här lördagen var ordningen återställd. Vi åkte till Kungens kurva som vi brukar. Nytt för i år är att tomten på taket har växt.


Precis vid McDonalds vid Kungens kurva byggs det för fulla muggar. Anna och Micke, ni kommer snart inte känna igen er om ni kommer hem. Det är en stor djup grop där och på en skylt står det något om att det ska bli möbelaffär, design och någonting.


15.10 rattade vi hemåt. Fullmånen lyser.


I vår serie tillbakablick på tidigare resor visar vi denna gång foton från vår bröllopsresa till Thailand, mars 2003. Vi var en vecka i Ao Nang och en i Khao Lak. Helt underbar resa och vilken mat! Till Thailand ska vi åka igen framöver.


Det händer massor för Tok-Åsa på jobbsökarfronten. Hon har gått på ett par intervjuer under veckan som gått och har två till i nästa vecka. Besked från Qbranch får hon inte förrän på torsdag. De ska nämligen först fatta beslut på en mer strategisk nivå för företaget och ska sen besluta vem som passar bäst utifrån vilken väg de väljer.

Inga kommentarer: