augusti 12, 2012

Vårt chefsämne

Åsa bloggar

Lördag

Pontus hängde med polarna precis hela dagen igår. De hann både äta lunch, spela biljard i flera timmar och sen äta middag på en japansk restaurang. Han beställde in friterad krokodil som enligt honom smakade som kyckling fast sötare. Gott var det tydligen i alla fall.
På tal om Poppe så kan vi berätta att hans chefer är väldigt nöjd med hur han jobbar och de har sagt att han ska få en rejäl löneförhöjning om han fortsätter på samma vis. Hans chef hade i veckan även sagt att de ser honom som ett chefsämne och att han jobbar lika bra som en 25-åring. Väldigt roligt tycker vi!

Vi blev lite inspirerade av Maries middagsval härom kvällen så igår bestämde vi också oss för att laga spenat- och ricottacannelloni.

IMG_0285

Det blev riktigt mumsigt. Vi kan för övrigt rekommendera en bra hemsida med recept. Den heter http://www.taste.com.au/ och förra veckan gjorde vi en kyckling och majssoppa från samma hemsida som var helt magiskt god.

IMG_0287

Söndag

Trots det blåsiga vädret bestämde vi oss för att gå en powerwalk runt Centennial Park.

IMG_0288

Kakaduorna springer runt och skriker.

IMG_0289

Mums vilket gott bär.

IMG_0290

City i diset längst därborta.

IMG_0292IMG_0295

På vägen tillbaka från parken hörde vi papegojor som låter precis som ledsna hundar.

IMG_0303IMG_0305

De här två krabaterna satt helt blixtstilla så att de nästan såg uppstoppade ut.

IMG_0307

Vi har en liten park precis där vi bor som heter Alison Park. Vi tycker att den ser ut lite som en park från förr med de där gatlyktorna.

IMG_0309IMG_0313

Nu blir det till att krypa in under en filt och kolla på eftermiddagsfilm. Det gjorde vi faktiskt även igår. Då såg vi Friends With Kids och idag blir det Wanderlust.

Ha en skön söndag!

4 kommentarer:

Hans sa...

Heja Pontus!!

Anna sa...

Åh blir alldeles tårögd!! Heja Pontus! Du är bäst.
Kram

Birgitta sa...

Vad kul med Pontus! Stolt moder?

Marie KJ sa...

Jag har en bekantas bekant som började jobba på Mc´Donalds här i Sverige. Sist jag hörde något var han vice VD. Är man duktig kan man gör karriär oavsett utbildningar!