juli 01, 2012

Nelson Bay och Kastrup

Dagens resa började med en busstur till stan där vi hämtade hyrbilen i Kings Cross. Sen åkte vi hem till Randwick där vi packade bilen full och startade resan norrut. Vi stannade först i Salamander Bay där vi handlade mat och vin.
Vi åkte sen den korta sträckan till Nelson Bay och till lägenheten vid havet som ska vara vårt hem i en vecka.

Vi hann inte mer än packa upp innan vi såg de första delfinerna från vår balkong. Vi tror att vi kommer trivas alldeles utmärkt här.

Efter ytterligare några timmars slappande med tidningsläsande under den medtagna värmefilten insåg att vi inte kunde stänga vår ytterdörr. Vi blandade in Holmströms, grannen och ägaren men problemet återstår så nu får vi nog sova med olåst ytterdörr.

Sen var det dags för Pontus att landa på Arlanda så vi skickade sms till hans pappa som meddelade att Pontus tyvärr var kvar på Kastrup då planet från Bangkok varit 2.5 timmar försenat.
Nu blev det lite jobbigt. Det är ju inte mycket man kan göra från Australien. Eller från Sverige.
Tyvärr finns det inget sätt för Pontus att höra av sig från sin mobil men tack och lov är han så handlingskraftig så han hade ringt sin pappa från informationsdisken på Köpenhamns flygplats.
Tack och lov att han inte är rädd att prata för sig.
Nu håller vi tummarna för att landar på Arlanda vilken sekund som helst.

2 kommentarer:

mamma/sväris sa...

Så himla mysigt det verkar vara. Jag skulle inte ha haft något emot att vara med er nu.
Det är väl tur att Pontus är så handlingskrafig som han är. Vem som helst skulle väl ha brutit ihop av händelserna. Njuta nu av er ledighet och rå om varann.
Puss och kramar

Anna sa...

Vad duktig han är Pontus!!Känns skönt att han är framme nu.

Vilket ställe ni kommer få njuta av i en vecka!!
Känns nästan som om det är mysigare att vara där på vintern än mitt i högsommaren.

Ha nu en helt underbar dag!