juli 05, 2012

Inga valar men många andra djur

Onsdag
Vädret var inte så toppen igår så vi nöjde oss att ta en promenad längs kusten där vi bor.
Den promenaden gav utdelning. Vi fick se en liten koala, kookaburror och många delfiner.

Sen gick vi hem och grät så att ögonen var alldeles svullna. Vi såg nämligen filmen A little bit of heaven med Kate Hudson.
Vi skulle sen egentligen ha gått ut och ätit och sen kolla på rugbymatch på en pub men det kände vi inte alls för, rödgråtna som vi var.
Vi gick därför och handlade mat och Lill-Åsa lagade till en pasta carbonara som smakade mums.
Efter lite kortspel drog matchen igång. Riktigt underhållande faktiskt! Tyvärr förlorade "vårt" lag. Igen. De har inte vunnit sen 2002.

Torsdag
En lugn morgon med siktet inställt på en båttur med valspaning. Men när vi kom dit för att köpa biljetterna fick vi veta att båtarna inte går ut idag då det var för blåsigt ute på havet. Nu håller vi tummarna för att havet lugnar ner sig så att vi kommer ut imorgon istället.
Det fick då bli en lunch nere i hamnen. Inte så tokigt ser heller.

Ikväll blir det ytterligare en lugn hemmakväll med film, middag, kortspel och vi ska även försöka oss på ett TP som finns här i huset.

3 kommentarer:

Anna sa...

Låter som ni har det helt underbart. Att semestra på vintern gör ju att man saktar ner på tempot och inte känner några måsten. Världigt skönt.
Jag skulle välja baby koala istället för val men kan man få se båda låter ju ännu bättre. Håller tummarna för ett lungt hav imorgon.

Ha en mysig kväll. Puss

Marie KJ sa...

I går hade vi sommar och sol och man tänkte att nu, nu djäklar ha sommaren kommit. Det hade den inte. Kanske man får vänta till 28 december på sommaren?
Låter som ni har det bra men valjakt och myskvällar :)

Kram Kram

Lotta sa...

Men så bra ni har det. Valjakt och delfiner och gråtfilmer :-)

Kram