december 23, 2011

Nervsammanbrott

En mycket trött, sliten och arg Lill-Åsa som dessutom just slagit sönder tangentbordet.

Jag hade skrivit en låååång blogg trots att jag var extremt trött och när jag hade två rader kvar försvann allt av någon konstig jävla anledning. Så istället slog jag sönder tangentbordet. Nu rinner tårarna så kanske jag är aningens utarbetad. Nu får det bli en betydligt kortare och tråkigare version av bloggen istället.

Vi hade Secret Santa på jobbet idag och jag fick denna fina present av Tomten. Karen är inte bra på att hålla hemlisar och jag tror nog faktiskt att det var från Karen och inte Tomten. Presenten hade ju faktiskt passat min syster Marie & Magnus bättre, M&M. De hade nog svårt att hitta handdukar med Å&Å på tror jag.

IMG_5666

Jag fick en orange handväska med bling bling på av Kashif, men Donna trodde nog inte att det riktigt var min stil så vi bytte presenter. Istället fick jag en plånka. Jag fick några fler julklapper också från fina människor från arbetet och det är man liksom lite ovan vid. Är det meningen att jag också skulle ha köpt julklappar? Men jag har ju haft typ 30 vårdare och det skulle ju bli himla dyrt. Jag väljer att ducka. Ingen annan på kontoret har köpt något så det är nog lugnt.

IMG_5662

Gulligt kort från mina kollegor.

IMG_5664

Min chef Evelyn hoppades på att jag inte skulle trivas på mitt nya jobb. Om det skulle inträffa så var jag hjärtligt välkommen tillbaka. Min andra chef David sa att min engelska alltid har varit mycket bättre än vad jag trott och nu pratade jag bättre engelska än han gör. Jag tror inte riktigt det är sant eftersom han är från Australien, men det var gulligt sagt.

IMG_5665

Denna bok fick jag av mina före detta arbetskollegor som jag har någon typ av hatkärlek till. Just är det mer åt kärlekshållet eftersom jag ju inte behöver stå ut med stressen tillsammans med dem.

Nu väljer jag att avsluta denna blogg medan datorn fortfarande är hel och mitt förstånd är någorlunda okej. Nu ser jag så fruktansvärt fram emot ledighet så att jag mina nerver får vila och tangentbordet får leva i frid. 
God Jul på er alla fina människor!

3 kommentarer:

anna sa...

Aj, så jobbigt. Klart man blir less när man är så slut som du är efter dina helvetes veckor. Vår hemsida har ju bråkat massor den sista tiden och allt jag skrivit har försvunnit, sånt suger. Nu fungerar vår igen som tur var, efter ett mail till dem igår kväll.

Micke kommer alltid hem med massor med julklappar. Han har aldrig köpt tidigare år men gav efter för grupptrycket och köpte 12 struntsaker. Det är svårt det där tycker jag.

Bra att din sista dag blev lite roligare med secret santa iallafall.

Nej, nu blir det tomtegröt och klappar!

Syns om några timmar.
Puss på er

mammaxtre sa...

Tag hand om dig Åsa!

God Jul Pingvinfamiljen!

Mamma/sväris/bonus sa...

GOD JUL PÅ ER. HOPPAS NI FÅR EN FIN JUL MEDKLAPPAR OCH JULEFRID
JAG ÄLSKAR ER!
STOR JUKRAAAAM FRÅN MIG