juni 12, 2010

Our Precious pool villa

Våra kära grannar har åkt till Grekland vilket för oss innebär fri tillgång till DN fram tills på fredag. Den blir nästan lite extrabra när man snyltar på någons annans tidning. Lill-Åsa ser väldigt arg ut, men hon ser bara ut så när hon läser.

IMG_0079

Efter en slö DN-morgon ringde Karim och meddelade att hon var sällskapssjuk. Hon kom över på en lite enkel lunch och vi satt och babblade i köket en bra stund. Vi glömde också att ta fram kameran, men på den här stolen satt hon.
 IMG_0080

Lill-Åsa är ju lite svag för städprodukter och vid ett tidigare besök hos Karin har hon lite avundsjukt spanat in Karins fina disktrasor. Idag hade Karin med sig ett alldeles eget 4-pack till Pingvinfamiljen.
Se vad fina de är.

IMG_0083

Vi har idag också börjat planera lite för vårt nya hus. De har ju faktiskt börjat bygga vår pool nu så snart står det väl klart och vi kan ju inte ha ett möbelfritt hus. Vi tror att det blir en mörkbrun soffa. Vi har också fått en förfrågan om vilken färg vi ville ha på golvet. Vi valde vitt. Vi som svor över detta vita golv på Lanta Loft har nu alltså ändå valt vitt golv. Precis likadant. Vad konstigt. Man fick välja mellan svart eller vitt och vi tror att det svarta kommer att göra att huset ser minde ut och dessutom får Åsa ångest över hur det svarta golvet skulle se ut med alla hennes ljusgrå hårstrån på. Dessutom har vi (och våra hyresgäster) städning en gång i veckan så det här blir ju snarare någon stackars städerskas problem.

IMG_0082

Efter lite husplanering slog vi oss ner i filmsoffan. Vädret lockade ju inte direkt till någon utomhusaktivitet. Lill-Åsa såg på Oprah för några veckor sen och hon rekommenderade varmt en film som heter Precious. Mycket sevärd och stark film. Man får lite perspektiv på livet. Det är inte så jävla synd om en direkt.

STIL0051

Nu lämnar vi er läsare och drar in till stan för att gå på fest hos Cathrine. Hon firar att hon gått på sommarlov. Men först ett besök på Taco Bar. Åsa har hört rykten om att det ska finnas en ny rätt som är en upphottad Nacho De Luxe. Nu med chipotle. Måste i så fall fall provas.

2 kommentarer:

Marie KJ sa...

Jag hittade samma (lika) disktrasor på coop. Slog till med 2 stycken 4 pack :o) Hälsa kocken!

anna sa...

Hej!
Åh så spännande att få börja drömma och möblera. Tror också att vitt golv är bättre än svart vad gäller att få det att se rymligare ut. Vi hade vitt golv i Singapore och det är fint så länge man inte går in med smutsiga fötter på ett nytorkat golv.

JAg har hört så mycket gott om den filmen, känns bara som en film som man ska vara på ett visst humör för att "orka" se.
Vi har sett Invictus ikväll, riktigt bra!

Puss