juni 25, 2010

Fredagen som var en torsdag

Åsa skriver

Jobbet har varit spännande i veckan med uppstart av ett nytt projekt då vi ska implementera ett beslutstödssystem på företaget. Vi har valt QlikView som är det bästa som finns att uppbringa och den nördiga applikationstjejen i mig hoppar av förtjusning.

Det var ju en kortare arbetsvecka och vips var det torsdag=fredag.

En after work stod på programmet och jag styrde därför kosan mot Kammakargatan. Jag började dock på Kicks på Sergels torg där de hade rea. Hoppsan, en ny parfym! Jag gick sen nerför Sergelgatan där de ställt ut fotografier över Stockholm.

IMG_0158-1

Jag träffade sen mina goa fd kollegor Delphine och Joax.

IMG_0159-1

Ett tag senare kom även Cissi.

Vi satt en stund och pratade i kapp vad som hänt sen sist och i det här gänget myser jag alltid. Tiden går tyvärr fort och vi bröt upp vid 19-tiden då det var dags att åka hem till frun för att äta grekisk mat som hon lagat. Man kan ha det sämre…

IMG_0161-1

På vårt köksbord står just nu en bukett som vi köpte på IKEA i helgen. Enligt IKEAs vanliga standard då alla varor heter något har de döpt denna blomma till just.. BLOMMA.

Marie fick en likadan i lördags när vi uppvaktade henne och jag hoppas att hon fick se den utslagen innan hon i förrgår åkte till Kanarieöarna.

IMG_0163

Middagen var toppengod och vi njuter nu av att få gå och lägga oss och veta att vi får sovmorgon imorgon. Och två morgnar till.

4 kommentarer:

Maribella sa...

Vilken underbar BLOMbukett!

Har ni något nytt datum för Balencia resan??

Kram, och ha en strålande midsommar!!
//Maribel

anna sa...

Vad fin blomman var, ser inte alls så läskigt plastig ut!

Vad härligt att sommaren verkar ha kommit.

Ha nu en riktigt underbar midsommarhelg.
Nu åker vi.
Puss

Åsorna sa...

Anna, anledningen till att blomman inte ser plastig ut är att det är en riktig blomma :)

Lotta sa...

Trevlig helg önskar jag er.