november 08, 2008

Pontus i hönsgården

Fredag

Pontus är ju som bekant inne i en fas med fingerskateboards. För er som tycker att sånt är kul bidrar Pontus med en film.

Den här fredagen var det inte bara Pontus som kom över utan även hans kompisar Anna och Sofia. Tjejerna åt först middag hemma hos Anna så vi tre hade först lite fredagsmys med nachos.

När tjejerna senare kom hängde de tre på Pontus rum hela kvällen. Sofia sitter i Pontus nya fåtölj och kollar på Idol.

IMG_2367

Anna spelar PSP.
Både Anna och Sofia har gått i samma klass som Pontus sen i fyran. Nu går de dock i olika sjuor men umgås på raster och så.

IMG_2369

Pontus hänger med i modesvängen. Eller?
Ungdomarna hade nog väldigt roligt. Lät det som i alla fall. Vid 23.00 stoppade vi i öronpropparna och somnade. Tok-Åsa vaknade sen vid 01.00 av att de fortfarande var vakna. De blev vänligt ombedda att börja göra sig iordning men 01.58 var det fortfarande liv i luckan. Enligt Pontus somnade de vid 02.40!

IMG_2371

Lördag

Ungdomarna vaknade vid 9-tiden och verkade förvånansvärt pigga och fräscha.

Vi Åsor tog en promenad till bilförsäljarna och hämtade vår GPS som har legat där sen vi sålde bilen. Västberga är sannerligen inget vackert industriområde. Nu är väl kanske just industriområden i allmänhet inte kända för att vara vackra för ögat.

IMG_2382

Förra helgen glömde kameran när vi jungfruhandlade på Coop i Västberga. Då var det knallblå himmel. Det var det inte idag.

IMG_2385

När vi kom hem satt Pontus och tjejerna inne på hans rum och kollade på Scream medan Tok-Åsa pysslade lite här hemma och Lill-Åsa bakade en kladdkaka.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej tjejer!
Var idag på BigW och kollade på julklappar till Poppe. Kollade då självklart in skateboard grejerna men var väl inte helt impad. Vad vill han ha? Hittade en grej som vi köpte som jag tror kommer bli succe men ska leta vidare. Små saker som kan vara till glädje under resan men inte tar plats i väskan på vägen hem är väl perfekt?

Vilka söta tjejer!! Blir trött bara vid tanken på att stanna uppe till 2... Kul att det blev lyckat!!

GPSen ska ni sälja den eller ladda ner Australien? Vart ligger COOP i Västberga? Ser enormt ut?

Så vad händer idag?
Vi är lite avis att ni har hela söndagen kvar...

Vi har varit och sett på bio på fm, sen stranden, sen hem för pool, sen spelat scrabbles och nu ska vi göra pizza på baksidan. Solen lyser och det är solklänning som gäller. Ljuvligt!!

34 DAGAR KVAR!!!!!!!!!
Tilda hälsar att Pontus ser "silly ut"
Puss

Pingvinfamiljen sa...

Hej Anna-Panna,

Just när det gäller skateboardsen så tror jag att han själv har ganska bra koll på vad han vill köpa för egna pengar. Jag tror att du är helt inne på rätt spår när det gäller presenter till honom. Vi kan väl höras på telefon om det är något speciellt som du undrar över. Vad önskar sig dina barn? Något speciellt från Sverige?

GPSen ska vi sälja. Vi behöver ju liksom ingen nu när vi inte har någon bil. GPS i Australien tänkte vi hyra från biluthyrarna.

COOP i Västberga ligger i gamla bageriets lokaler, Shulstad. Precis mittemot OK. Det är verkligen helt enormt stort.

Idag är det klassisk söndag. Med grå inslag. Vi hade gärna bytt den mot pizza på baksidan i solklänning. Speciellt Lill-Åsa :-)

34 dagar kvar!!!!!!!!!1

Anonym sa...

Vad fina glöggflaskorna är!

Tilda envisas med att det nog ändå är Pontus som ritat planet.

Då kanske vi kan höras i veckan per tele och köra ett julklappsrace?
Jag tror jag ska köpa skateboards till Eric så kanske de kan ha något som båda kan hålla på med.

Aha, så bageriet är borta. Har för mig att det brann ner för ett par år sen. Måste ju dra enormt mycket kunder från KK antar jag. Perfekt för er.

Ska ta mig en funderare om julklappar så hörs vi per telefon. Var även ett par till grejer som jag funderade på.
Ikväll är vi inte hemma då det både är balett och tennis. Tror det är säkrast med tis och ons då vi är borta torsdag.

Puss