september 17, 2008

Bye bye Ivar

På väg till bröllopet i lördags fördrev vi tiden med att experimentera med kameran. Här ser ni en svartvit Pontus och en grön natur. Pontus gör det som kallas fjortis-minen (uttalas självklart fjårtis).

IMG_1712

Tok-Åsa har fortsatt experimentera med kameran och testat funktionen där man kan skapa panoramabilder utifrån flera foton som tas efter varandra och knyts ihop i en programvara i datorn. Hur kul som helst!

Vardagsrummet

Som ni märker går vår blogg lite i svartvitt idag. Vi har lite sorg trots att beslutet är vårt eget. Ivar var nämligen den bästa vi haft. Bil alltså. Idag har vi lämnat in honom för försäljning då vi har insett att vi ju knappt använder bilen. Känns onödigt att ha en bil som kostar ca 4 000 kronor i månader och som i stort sett bara körs på lördagar mellan Hägerstensåsen och Kungens kurva. Ni kan ju själva räkna ut milkostnaden. Så nu tänkte vi förhoppningsvis kunna resa lite mer :-)

Här är han då vår Ivar och fotot är taget när han var nyinköpt i januari 2007. Han har bara totalt gått 942 mil och ska nu förhoppningsvis ägas av någon som älskar honom lika mycket som vi har gjort och vill köra honom lite mer.

DSCN0696

Vi har fått lite önskemål om att få se Marie och Magnus ringar. Här är en bild som Gun har tagit. På utsidan på ringarna står deras namn. Hur snyggt som helst.

bröllop 031

Vi är inte ett dugg avundsjuka på Marie och Magnus just nu. De har väl precis gått ombord på ett kryssningsfartyg som ska ta dem runt Medelhavet. Jobbigt för dem :-)

Själva väljer vi att gå till jobbet i höstväder imorgon, och i övermorgon och dagen efter det...

Den här låten dedikerar vi till Ivar. Du finns i våra hjärtan för evigt.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej på er!

Vilket fint kort på Poppe! Sötnos!
Bra att veta hur fjortisar ser ut oxå då vi missar allt sånt här.
Det ska bli kul att få höra hur fort barnen snappar upp Pontus uttryck när ni kommer.

Vi gillar stitch-funktionen på vår kamera oxå. Nu ännu mera när vi har stativ!

Oj så det är sorg i hjärtat. Lilla Ivar hoppas att dem nya ägarna är snälla mot dig Lilla vän. Vi som inte ens hann träffas.
Tycker ni tar ett jättebra beslut. Era veckohandlingar blir ju svindyra verkligen tack vare Ivar.

Vad händer i helgen för er?
Vi drar iväg någonstans på fredag em. Det ska bli sol och tokvarmt hela helgen!!!

Nu ska jag hämta barnen. Vi ska göra bibblan osäker o sedan har vi tennistid. Tyvärr har det kommit in hemska vindar som gör det kallt på eftermiddagen. Blä.
Stor puss o kram

Anonym sa...

Billy Ocean! Från den tiden man knappt GJORDE musikvideos - och en annan var ung och vacker (numera bara vacker...?). Härlig flashback! /Catharina i Norsjö (som supersurfar en tråkig höstmorgon när alla andra sover och jag plötsligt vaknade tidigt - jag som längtat efter lördag och sovmorgon *suck)