september 27, 2008

10 år av resande | Del 5

Lefkas, Grekland sommaren 2003

På den här resan lärde vi oss vikten av att hotellet måste ha ett bra läge. Vi lyckades bo på ett hotell som låg mellan två orter och var helt beroende av vesporna både dag och kväll.

Första veckan var det bara vi tre och Pontus äter här sin greklandsfavoriträtt, spagetti bolognese. Vi brukar gnälla lite på honom att han oftast äter samma mat men sen kom vi på att vi inte är så mycket bättre som beställer in greksallad och tzatziki högt och lågt.

skanna0001

Vår andra vecka kom Marie, Lukas och Axel ner. Här sitter vi och äter glass på vår favoritstrand under eukalyptusträden.

skanna0002

Här sitter vi och äter lunch på en taverna som hade en söt kattunge som Axel blev störtförälskad i. Det blev vi nog alla.

skanna0003

Prag september 2003

Vi var sju stycken glada homosar som åkte iväg över en helg. Vi bodde i en lägenhet mitt i centrala Prag som rymde oss alla. Det här var första gången vi hade fixat ett sånt boende men definitivt inte den sista.

Vi hade otroligt tur med vädret och det var sol och nästan 30 grader hela helgen.

skanna0008

Vi kom överens med nästan hela sällskapet. Karins flickvän Therese visade sig vara en "annorlunda" människa. Det insåg vi första gången när den här bilden togs. Hon fick först ett spel för att hon fick fel ölglas och fick då snabbt ett nytt av servitören. Då fick hon ett nytt spel för att det inte var lika mycket skum på hennes som på våra öl. Annorlunda.

skanna0009

På den här bilden ser ni vårt fina kök och Knut i bakgrunden. Tok-Åsa i en konstig ställning, Fröken Annorlunda och lite av Karin.

skanna0005

Cathrine, Martin och Tok-Åsa med kartan i högsta hugg.

skanna0006

Vi tog en mysig båttur på Vltava som rinner genom hela stan.

skanna0007

2 kommentarer:

Anonym sa...

Åh så kul med mera resande!

Lill-Åsa ser ut att ha jobbat på sin solglasögonbränna som jag lyckas med jämt.Inget undantag denna helg tyvärr.

Vi pratade precis i helgen om vilken skillnad att bo någon annanstans i Europa än i Sverige. 30 grader i september är ju aldrig fel.

Så det var här är er karriär som semesterlägenhetsbokare började. Coolt.

Såg helmysigt ut!

Hoppas att lill-åsa är frisk idag. Vi återkommer med lite feedback på erat mail, såg himlarns bra ut. Ganska exakt som vi tänkt.

Sen kanske vi har lite andra nyheter till kvällen. Nu vågar jag inte andas i väntan bara på ett telefonsamtal.

puss Anna

Pingvinfamiljen sa...

Hej igen,

Lill-Åsa jobbar idag men nu är Pontus hemma istället. Vaknade upp med illamående imorse stackarn. Han såg riktigt hängig ut.

Kul att vårt förslag lät bra i era öron. Det var något vi satte ihop väldigt snabbt mest bara för att börja tänka om ett möjligt upplägg.

Vi håller tummarna och ser fram emot att veta mer så fort ni vet.

Kram