april 15, 2007


Nu är våren här!
Idag har vi haft en lyxlördag. Det innebär en dag utan måsten. Shopping på stan med regelbundna pauser för mat och vätskepåfyllning. Ungefär som en dag under en stadsresa. Vi övar inför Barcelona om två veckor. Vi började dagen vid Fridhemsplan där Åsa handlade roliga saker på Parfymeri L och Lill-Åsa shoppade vårkläder till Poppe. Två T-shirtar, två pikétröjor samt en svart munkis.
Sen gick vi i sakta mak ner till Norr Mälarstrand med siktet inställt på Mälarpaviljongen. Till vår stora förvåning fick vi ett perfekt bord precis vid vattnet. Vi åt god mat och drack en varsin öl. Vi njöt i 190 av att kunna sitta i kortärmat precis vid vattnet utan att frysa.
Sen gick vi till tunnelbanan för att ta oss till Gallerian. Vi gick från affär till affär men fick sen ont i fötterna. Vi begav oss då till Riche och satt vid ett bord precis vid fönstret så att vi kunde ägna sig åt att titta på alla förbipasserande. Finns det något roligare än att kolla på människor som nu blommat upp efter den långa tråkiga vintern.
Nästa uppgift för dagen var att hitta nya solglasögon till Lill-Åsa. Vi begav oss därför upp mot Åhléns där hon hittade ett bra par. Då kände vi ju att vi bara var tvungna att sätta oss på en uteservering igen så att hon fick använda dem...:-)
Vi åkte då till söder och satte oss på en uteservering till ett hak vid Mariatorget. Därefter for vi hemåt med många kassar och trötta ömma fossingar.
Väl hemma på Åsen begav vi oss till Korfu och beställde mat. Satte oss i solen och väntade tills den var klar och gick sen hemåt. Vi njöt sen att gott vin och god mat innan vi rundade av kvällen framför TV:n.

1 kommentar:

Eric sa...

vilken lyxdag! Härligt, det kan man verkligen behöva efter veckans arbetsbörda. Sen är det ju bra att öva inför semestern så ni uttnyttjar dagarna bra.

Vi har haft en kanondag igen, önskar så att vi tagit er till Clovelly så Poppe kunnat snorkla där med oss. Han hade tyckt det varit kanon.

Ha en underbar söndag, vår börja lida mot sitt slut och det känns bra för jag är jättetrött efter dagen.
kram Anna