april 15, 2007

Idag har Lill-Åsastagit guldmedalj i jobbiga låtar som fastnar på hjärnan. Allt från "Cobacabana" via "The lion sleeps tonight" till "Vad tar du för valpen där i fönstret?" Nu har vi kommit hem så nu är det hög tid att sätta på en CD...:-)

Vi vaknade rätt tidigt och laddade och hängde i tvättstugan. Vi har fått nya tvättmaskiner som känns väldigt moderna och fräscha. Sen gick vi den klassiska Hägersten-runt-promenaden. Hem och bokade sommarresan till Umeå.

Utresa
30JUN2007 Stockholm/Bromma - Umeå TF310 Avgång 15:25 Ankomst 16:30

Hemresa
06JUL2007 Umeå - Stockholm/Bromma TF309 Avgång 09:50 Ankomst 10:55



Vi fixade sen toast och té som vi tog med oss ut på picnic på vår fina filt nere vid badet. Efter två timmar i solen kände vi oss rätt nöjda och gick hem för att städa. Efter det åkte vi till KK för att handla inför veckan samt även en balkonghängare (en sån pinne som sitter på balkongväggen som man hänger galgar på).

Väl hemma fixade vi tidig middag eftersom det kurrade i maggarna pga av den lite smarsmakade lunchen. Kvällen kommer sen att ägnas åt sommarsemestersurfande. De grova planerna nu är att vi nog blir borta nästan tre veckor där vi tänker kombinera några öar i Grekland med några dagar i någon av Europas huvudstäder. Nu lutar det åt Amsterdam. Vi får se hur det färdiga resultatet blir. Det kan bli något helt annat innan vi är klara. Kanske två veckor på en albansk bondgård i kombination med gruvsafari i Polen. Vem vet, vem vet.

Inga kommentarer: