april 01, 2007

Fredag:
I fredags kväll delade vi på oss för ovanlighetens skulle. Jag var på middag hemma hos en arbetskamrat som ska sluta och Lill-Åsa åt middag med Cathrine och sen gick de ut en sväng.

Min kväll var jättetrevlig med pakistansk mat hemma hos Kamran i Solna. Han och hans fru hade lagat fantastiskt mycket och god mat och vi satt på golvet och åt för att få plats allihop. Han visade också en kort sekvens från en Bollywood-film så att vi kom lite i rätt stämning. När vi var mätta så att vi knappt kom upp från golvet hoppade vi in i en stor-taxi och begav oss in till stan och Hotellet. Vi hade turen att hitta ett bord för oss alla och där fortsatte vi avhandla det ena roliga samtalsämnet efter det andra. Vid 01.00 rundade vi alla av och begav oss hemåt.

Lördag:
Vi vaknade första gången vid 8-tiden och hade lite svårt att somna om, men när vi väl lyckades, sov vi ända till 11.15. Hoppsan Kerstin. Vi hoppade upp och åt frukost och begav oss sen till Skärholmen och KK. Pontus fick nya jeans och en T-shirt och jag hittade två nya toppar. När vi landade hemma var det bara 45 minuter kvar innan Björn, Mia, Pontus och Emma skulle komma så vi blev högeffektiva och var hyfsat klara när de kom. Vi fick ett stort fång fina tulpaner! Vi åt, drack och snackade en hel massa och hade jättemysigt.
Foton från kvällen ligger i fotoalbumet.

Söndag:
Vaknade vid 9-tiden och gick ut på vår klassiska prommis. Solen sken och det räckte med en munkis....Nice.
Hem och duschade och åt lunch och sen åkte Lill-Åsa till Gun och Ubbe för att uppvakta Sofi som fyller 20 år. Själv blev jag kvar för att jobba både för Poolia och EDB Gruppen.
Nu är jag klar och ska njuta lite i soffan med några tidningar.

2 kommentarer:

Eric sa...

Motionerat och inte reggat denna bedrift? Hmmmm


Ni verkar ha haft en kanonhelg, Emma är ju söt som bara den. En mysig ålder det där.
Antar att poppe ser fram emot påsklovet lika mycket som Eric? Åh, inga matlådor, inga tider att passa och inga skoluniformer i 2.5 vecka. Åh så skönt!
hade glömt bort Sälenresan. Vad härligt att komma bort och andas lite lantluft, vi håller tummarna för kalla nätter där så snön håller i sig. Minns jag inte helt fel så måste det väl finnas snö för att komma upp??

Visst är det bara 4 veckor kvar till er resa sedan? Mysigt!
Vi åker nog bort samma helg som er tror jag. Vi åker den 27/4 till Kangaroo valley och ska sova borta i två nätter. Ska bli gott.

Ha det gott
kram

Pingvinfamiljen sa...

Jo han ser helt klart fram emot påsklovet. De har haft nationella prov hela perioden mellan sportlov och påsklov så det blir nog skönt att vara lite ledig nu.
Jo, lite snö skulle vara väldigt bra när vi åker upp. Det blir liksom lättare att åka skoter då :-)
Då åker vi iväg samma dag, den 27 april. Ska bli helt underbart faktiskt. Har inte riktigt hunnit börja längta än eftersom det är så mycket på mina två jobb. Satt igår och jobbade i fem timmar när solen sken ute. Kan ju inte riktigt vara meningen en söndag...

Ha det gott och pussar i massor