april 22, 2007

Lördag kväll:
Poppe bestämde sig för att sova över hos Ricardo så det blev bara Åsorna kvar som åt lasagnen som Poppe hade önskat sig :-) Till det drack vi ett 99-kronors-vin som Åsa fått från jobbet som ett pris med motiveringen "Till Åsa för sitt första avslut med hög marginal. Du är både tuff och ödmjuk, kombinerat med en positiv attityd och driv" Är jag inte fantastiskt, så säg? :-)


Söndag:
Vi fortsatte helgen i flitens tecken med att åka iväg och tvätta bilen, både ut- och invändigt. Som lite bloggskadade personer som vi har blivit, hade vi med oss kameran på denna utflykt. Tyvärr glömde vi att använda den... Samma sak hände tyvärr i onsdags när vi var i Södertälje och firade Lukas 17-årsdag. Det skulle ha blivit fina foton.

Efter biltvätt åkte vi till Skärholmens centrum. Anna, nu hittar man inte alls där. Det har blivit jättestort med många nya affärer och alla butiker har på något vis bytt plats med varandra.
Här köpte vi en ny resväska inför Barcelona-resan på fredag. Eftersom vi konsumerar resväskor som andra byter trosor bestämde vi oss för att satsa på kvalitet den här gången. Det blev en hård Samsonite à 1 799 kronor.

Nu tänkte vi berätta lite hur vår Barcelona-resa kommer se ut. Vi flyger från Skavsta på fredag klockan 21.40 med destination London. I London sover vi en natt på
SAS Radisson på Stansteds flygplats. Anledningen till London-omvägen är att det blev billigare (inklusive hotellnatten) än att flyga till Barcelona direkt från Stockholm.

Tidigt morgonen efter lyfter vi mot Barcelona och ska bo i lägenhet Sunrise.
Lägenheten är på 80 kvm och till lägenheten hör en privat altan som är 40 kvm. Vi tror att vi kommer att få plats... Priset för detta är inte så mycket mer än för ett vanligt hotellrum.
Vi åker hem på tisdag och har då bokat ett direktflyg från Barcelona till Stockholm.

Nog om Barcelona...:-)

Vi har ju delvis vikt den här helgen åt bokning av vår sommarsemester, så nu tänkte vi dela med oss hur den resan är planerad.

Den 8 juli lyfter vi med Ryanair mot London (ser ni ett mönster?) där vi ska stanna i 3 nätter och bo på London Hilton Metropole.

Sedan hoppar vi på ett EasyJet-plan mot Aten. Landar gör vi vid 12-snåret så vi tror att vi hinner ut till Naxos samma dag. På Naxos bor vi troligen på Hotel Spiros.
Efter 8 dagar på Naxos tar vi färjan till Amorgos där "Det stora blå" spelades in. Där bor vi på Elenis Rooms där alla rum har havsutsikt. Detta fotot är taget där.

Efter 7 dagar på Amorgos beger vi oss tillbaka till Aten där vi tar ett direktflyg hem till Stockholm. När vi satt och planerade resan blev vi som vanligt lite Greklands-nostalgiska och vi kollade därför igenom våra foton från vår förra vistelse på Naxos hösten -05. Vi delar med oss av några av dessa foton i vårt fotoalbum.

4 kommentarer:

Eric sa...

Men Lill-Åsa!
Du är ju bara för duktig!! Vad roligt att vinna vin och med den motiveringen.
GRATTIS!
Kramar från Anna och Tilda.
(grabbarna är ute i höstmörkret på skola och intervju, de hälsar säkert också)

Eric sa...

Jo, läste inlägget en gång till och var bara tvungen att kommentera detta med att ha din blog i baktanken o därför fota till höger o vänster. Det faktiskt riktigt roligt med lite udda kort som det blir. Hade verkligen uppskattat ett foto på Ivar när han fick på sig sina vårskor men risken är väl då att folk undrat om det stod helt rätt till med er. Det är vid sådana udda tillfällen mobilen är rätt bra.
kram på er

Pingvinfamiljen sa...

Lilla-Å här.Vi håller fortfarande tummarna för Micke, hoppas att det går bra och att han snart är klar. Vilken mysig dag du och Eric tycks ha haft. Kan vara mysigt med regn och rusk ibland. Kände att jag inte riktigt kunde ta åt mig äran för vinflaskan med den fina motiveringen, även om jag fick känna mig mallig för en stund ;)Det är din ömma syster som är så duktig. Nu ska jag uppdatera blggen med lite bilder från igår.

Kramisar

Eric sa...

Var det Åsa som fått den.
Värst vad jag läser dåligt....
Äsch, vad svårt det är med lika namn...
GRATTIS TILL VÅR TOK-ÅSA ISTÄLLET.
Puss