oktober 03, 2011

Busken från helvetet

Vi började dagen med en powerwalk i Centennial. Oj vilken fantastisk väg på väg till parken. Vi kommer garanterat att fotodokumentera hela den underbara vägen när vi har internet. Vägen till parken var nästan lika mysig som själva parken. Efter en dusch tog vi en prommis till Bunnings. Bunnings är om man översätter till svenska typ Bauhaus, så vi vet inte riktigt varför vi såg fram emot det besöket så mycket. Trevligt hade vi i alla fall. Efter lite småinköp tyckte vi att vi var värda en stor skål pommes och en varsin öl på en utav favotithaken här i Randwick, nämligen Royal Hotel. Efter en hel skål med pommes fick vi ett ryck och gick hem och tog tag i projekt "Verandan".

Längs hela vår ena terass går en rabatt och den är full av ogräs och sniglar. Anna har tipsat om att vi ska ge sniglarna öl, men vi är rädda att om vi skämmer bort dem med öl, så vill de snart ha en platt-tv och öl. Det kommer INTE att hända. De får helt enkelt nöja sig med en tjock-tv och cola.

Herrejävlars vad ogräs kan ha stora rötter! Speciellt en tog musten ur oss. Vi höll nog på en hel timme och var nästan nere i grannarnas vardagsrum innan den jäveln släppte taget. Ha ha vi vann.

Imorgon är det Åsas första dag på nya jobbet. Spännande och lite läskigt

6 kommentarer:

Hans sa...

Rensar ni krukan från snäckorna har ni grunden till en god förrätt!

Mamma/sväris sa...

Det där var lite att ta tag i. Lycka till.
Kram

Sväris sa...

Lycka till på nya jobbet Åsa.
Kram

Anna sa...

Ni som verkar ha så många sniglar kan köpa pellets från Coles. En gul kartong på trädgårdsavdelningen. Klart billigare än öl ;-)
Vad duktiga ni varit. Var försiktiga bara om ni hittar spindlar som bor i jorden. De är inte så snälla om man säger så.

Lycka till idag. Puss

Anonym sa...

Vilken fin lägenhet ni har och vilken terrass. Den utsikten är magnifik.
Hur kommer alla sniglar till er terrass? /Birgitta

Lotta sa...

Vilken dröm att få annordna en rabatt på den balkongen kan jag inte låta bli att tänka , vad roligt och så fint ni kan få.

Kram