juni 28, 2009

En parentesblogg

Värmen i Sverige håller i sig och vi njuter så att tårna krullar sig. Idag har vi njutit (i alla fall den första timmen) av att sola och bada vid Gömmaren. Det blev premiärdopp för Åsorna (tre gånger var vi i plurret) medan Karin redan premiärbadade igår i Getryggen.
När vi kom dit var vi nästan själva och lugnet var njutbart och vattnet helt spegelblankt.

IMG_5475

En timme senare sa det bara poff och så hade vi 15 hundar (och det är ingen överdrift) och 25 ungdomar med framträdande röster. Måste man skrika när man ska ner i vattnet eller när man ser en myra?

IMG_5476

Vi åt vår medhavda pastasallad som vi köpt på ICA. En pastasallad med kyckling och en dressing to die for med mango- och currysmak.

På vägen hem stannade vi på Intersport och köpte en spikmatta för 500 spänn. Vi passade även på att veckohandla mat på Citygross när vi hade lyxen att få skjuts ända till dörren.

Efter träning med Wii (för Eken) och 20 minuter var på spikmattan (vi höll båda på att somna) satte vi oss på vår renoveringsbalkong (vad tänkte föreningen när de bokade in målning och högtryckstvätt i juni?) och tog en drink. Just nu har vi varmare på balkongen än inomhus fast den är i skuggan. Kan vi inte få behålla det här vädret jämt?

IMG_5480

1 kommentar:

Anonym sa...

Halloj!

Vad härligt att ni har så varmt och skönt!!
Gömmaren kan verkligen vara underbart om man får vara där själv men precis som för er igår så tycker jag ofta att det blir.
Skrikigt och stökigt. Känns som vissa utrustar sig med megafoner när de badar.

Jag har gjort slag i sak, spikmattan är beställd!!

Stor puss och kram från ett vintersoligt Sydney