juni 21, 2009

The Brazen Head

Vår vana trogen åt vi en middag hemma i lägenheten bestående av förrätter. Egentligen blir det inte så mycket billigare men vi tycker att det är lite mysigt.

IMG_5406

Tidigare under dagen hade vi sett att det finns en mysig pub bara ett stenkast ifrån vår lägenhet som såg ut att ha en trevlig beer garden. Dit gick vi därför efter middagen. Vi satt ute en stund och när bandet började spela gick vi in för att lyssna.

IMG_5407

Tur att man inte röker.

IMG_5413

Det var så himla trevligt så vi glömde bort att ställa oss och lyssna på bandet. Här står vi istället bakom baren med bartendern.
Så trevlig hade vi.

IMG_5414

Om ni inte riktigt förstår hur trevligt vi hade det så kan ni ju spana in fotot nedan.

IMG_5416

Ser han inte snäll ut? Man kanske bli snäll av att hälla upp Guinness efter Guinness på Irlands äldsta pub. Vi hade faktiskt inte en aning om att The Brazen Head var Irlands äldsta pub men det fick snabbt lära oss. Den startades redan 1198!

IMG_5419

Man slås verkligen av att alla man träffar är otroligt glada och trevliga. Vi vill inte åka hem!

2 kommentarer:

Mrs Aspen sa...

Glad midsommar på er med! Kul att ni har haft det mysigt på Irland. Det skall bli kul att åka dit i slutet av sommaren. Kramar från Höllviken!

Anonym sa...

Halloj,
så hemma igen!
Er helg verkade helt underbar!
Puben supermysig, att prata med folk när man reser ligger lika högt upp på listan som att gå och handla mat i mataffärer tycker jag. Ger en annan dimension på resandet!

När åker ni till Grekland?
Kram
Anna