mars 19, 2008

Wooden wedding day

Igår var vi aningens trötta efter inte alltför många timmars sömn. Sängen var så skön när klockan ringde.

Lill-Åsa är ju som bekant ingen storkonsument av smink men igår fick hon göra ett avsteg från detta och faktiskt tulla lite på Tok-Åsas foundationflaska. Som vi skrev om tidigare satte ju Valenciasolen och solglasögonen sina spår i Lill-Åsas ansikte. Hon fick trots sina försök till kamouflage frågan om hon varit i fjällen när hon kom till jobbet. Det var till och med några som skrattade.

P3160070

En liten tillbakablick på förra veckan.

Dagen efter elektrikerna var här och fixade spisen gick den sönder igen! "Å sen blir det svart, eller jag vet inte..." Som tur var har vi en bordsgrill som vi fått i present av Kjell. Middagen räddades och laxen blev randig och god i grillen.

Igår var det dags för vår träbröllopsdag, vilket är fem år av pure happiness :-) Vi tjuvstartade ju i Valencia men igår var det som sagt den riktiga dagen. På grund av spis- och sömnbrist blev det grekisk take away och massor av godis framför TVn. Man ska ju göra det man känner mest för på sin bröllopsdag.

Idag var Tok-Åsa tvungen att jobba hemma för att ta emot en reparatör från Electrolux som tack och lov verkar ha fixat den. Peppar peppar.

Vi kan dra slutsatsen av vår omröstning gällande svenska högtider, att Midsommar är ohotad. Ingen av er ville bli av med den högtiden. Patrioter som vi är röstade ni bort nationaldagen :-) Vi tror att det beror på att vi svenskar ju faktiskt inte firar denna dag på något särskilt sätt. Ingen nubbe och skönsång då inte.

Nu har vi lagt upp alla våra bilder från Valencia i bildspelet. Gozar!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ja men ni måste ju har varit medvetslösa. Kan ju inte blivit många timmars sömn natten mot måndagen.

Grattis på trädagen!! Kan väl inte bli bättre än lax och smågodis!!

Jag tog oxå bort nationaldagen, mest för att vi ju inte lärt oss att fira den dagen i Sverige. Här skulle jag aldrig plocka bort nationaldagen. Lustigt...

Har suttit i omgångar och sett på alla vackra och roliga bilder från er resa i helgen. Gillar att ni fotar så mycket skyltar, det är kul tycker jag!

Är ni lediga imorgon? Skärtorsdag är kanske en halvdag?
Micke jobbar lång dag imorgon, tanken var ju att vi skulle åka mitt på dagen men så kom ju maginfluensan och satte stopp för alla planer. Skit oxå;-)

Kram på er och jag säger som Karin! Ni blogar så bra att man inte behöver följa med för att uppleva!
Kram Anna

Anonym sa...

Ja man är faktiskt lite trött efter helgen. Imorse var det ingen lek att ta sig ur sängen.

Kul att du tycker om våra foton från Valencia. Det är Lill-Åsa som är så duktig på att fota alla möjliga och omöjliga saker. Så kul att ha när man kommer hem.

Normalt jobbar man nog halvdag imorgon men vi jobbar faktiskt heldag men det gör inte så mycket för Lill-Åsa jobbar också hela dagen. Men sen... 4 dagar...

Kram

Anonym sa...

Åh, så skönt att inte Lill-löken jobbar i helgen!
Najs!!

Ja, jättekul foton. Måste bli bättre på sådana där lite konstiga motiv. Kanske blir lättare nu igen när vi har en minikamera.

kram och tack för fina bilderna!