mars 25, 2008

En soft påsk

Vi hade planerat att ha en lugn och avkopplande påsk och så här sista kvällen kan vi nog konstatera att vi lyckades med det.

Igår på påskdagen pysslade vi lite framför datorn i kombination med vår inspelningsbara DVD. Vi säger inget mer så har vi inget sagt. Pontus och Tok-Åsa drog sen iväg till den traditionsenliga badmintontimmen på söndagar. Lill-Åsa läste i sin bok El Choco och kontaterar att det inte är en bra idé att smuggla kokain från Bolivia.

När familjen samlades igen åt vi en god kycklingmiddag innan vi tittade på Miss Secret Agent 2.

Efter tio timmars sömn vaknade vi alla tre av grannhunden som tyckte att det faktiskt var hög tid att vakna. Vi har tofflat runt i bekväma kläder hela dagen och bland annat kollat på Juno. Vi hade tänkt gå en långpromenad idag men snön har vräkt ner mest hela dagen så det har blivit en innedag sånär som på en snabbis nyss runt kvarteret för att lufta lungorna.

Här är alla fina påskblommor vi har fått! De gula har vi köpt själva, de orange är från Ricardo. de lila är från Gun med familj och arrangemanget i den gröna krukan har vi fått från grannarna som tack för att vi tittat till deras husdjur under påsken.

P3240002

Imorgon är det dags att jobba igen. Pontus har dock påsklov och får njuta av det. Vi tycker att det känns lite småtråkigt att gå till jobbet och hade kunnat tänka oss att vara lediga hela veckan vi också.

2 kommentarer:

Anonym sa...

HEJ på er!
Åh så undebart vackra blommor! Det ser ut att vara nya bordsunderlägg oxå, jättefina!

Er helg ser ut att ha varit underbar! Lagomt med sociala aktiviteter, motion och god mat!

Var Luna och Miss secret agent bra?

Vad fin Tarvtavlan är i hallen! Vi måste oxå få upp lite sånt på väggarna när vi flyttar, ser jättemysigt ut.

Så det kan bli om man har för kul i vardagsrummet. Stackars arm och Pontus.



Vi konstaterar att man har bytt utseende på T-bane skyltar eller är det bara i Hammervillagehill? Läser man skylten fel som jag gjorde så kan man visst finna Malmgrens plan om man går till höger;-)

Har Karin fått påsktuppen av er oxå? Eller är det bara ett sammanträffande. Vår hälsar att han trivs bra i Australien!

Ha en bra kort arbetsvecka och ett skönt påsklov till Poppe!
kram Anna

Anonym sa...

Ja det är helt rätt, underläggen är relativt nya. De hade rea på Hemtex för en tid sen.

Pontus är fortfarande lite prickig på armen men det gör visst varken ont eller kliar.

Jo visst har de bytt utseende på tunnelbaneskyltarena. De har även bytt utseende på tavlorna som visar hela tunnelbanelinjerna. Rätt snygga faktiskt.

Ha en bra vecka! Kramar från syster