februari 17, 2007

När jag kom hem hade Karin, Pontus och Emma redan kommit hem till oss. Förrätten var nästan klar och vinet var upphällt. Snacka om lyxkänsla.
Lill-Åsa hade lagat en jättegod förrätt med lax på toast. Till huvudrätt fick vi en fantastisk kokoskyckling med pestosås och ris. Otroligt gott!
Emma åt lite riskakor medan vi åt förrätt och Pontus matade sen henne i pausen när vi väntade på huvudrätten. Det finns en syskonkärlek här som inte går av för hackor. Emma gnällde till när Poppe gick utom synhåll och när han gick på toaletten så rann tårarna på lillasyster.
Nu ligger hon och sover på söta örat på vår säng med de stora kuddarna instoppade under bäddmadrassen. Söt som en karamell. Vi la upp några foton från kvällen i fotalbumet.

3 kommentarer:

fam_holmstrom sa...

Godmorgon på er!

Vilka fina syskon, otroligt roligt att få läsa och se!!

Här är det bra, är helt uttorkad efter att ha sett World trade filmen, har gråtit i 124 minuter o är helt slut.

Nu ska vi sussa, en ny dag väntar imorgon. Vi ska till stan m fam Lindkvist o titta på drakarna i China town sedan ska vi till en annan familj på bbq på kvällen.

Ha en riktigt mysig lördag.
stor kram Anna

Pingvinfamiljen sa...

Jaha så det var så sorglig. Det kunde man ju nästan misstänka. Idag har vi kört den traditionella KK-svängen och nu ska vi fixa mysmiddag och ladda för Melodifestivalen.

Jag har klippt hellugg och är nu därför ännu mer lik Velma :-)

fam_holmstrom sa...

Hej på er,
så får man se Velma kanske??

Hoppas att ni hade en riktig myskväll!
Vi är på gång att göra oss klara för en heldag i stan och sedan ska vi ju direkt därifrån på pool/bbq party. Inte helt enkelt att både se snygg ut hela dagen och dessutom ha med sig poolutrustning i stan. Jaja, det går nog bra, folk är ju rätt avslappnade här. Det ska bli kul att få komma tillbaka till Alisongatan ikväll (det är ju där de bor) och få bada i vår gamla pool.
Ha en skön söndag
stor puss och kram