februari 12, 2007

Jag tog en dag ledigt och följde med Poppe till skolan idag. Det var ett par år sen jag var med förra gången så det var kul att kunna göra det igen.

Vad stora de har blivit och vad mycket kloka saker de kommer fram till när de jobbar ihop. De har haft grupparbeten på Geografin och de har jobbat om olika länder i Europa. Pontus grupp hade valt Spanien och de gjorde ett väldigt fin muntlig presentation. På bilden repar de lite innan det är dags att ställa sig inför alla.



Några lektioner senare var det gymnastik och de körde någon typ av lek som de alla verkade gilla jättemycket. De ville inte att lektionen skulle ta slut.


På svenskan fick de sen varsitt papper med början på en berättelse. De skulle sen fortsätta berättelsen efter egen fantasi. När fröken sa till skulle de byta papper med en person inom gruppen och fortsätta på deras papper. När allt var klart hade alla skrivit på allas papper och de fick läsa upp den berättelse som de var mest nöjd med i gruppen. Väldigt roligt att lyssna på.





Inga kommentarer: