februari 24, 2007

Efter en annorlunda arbetsdag med uppsägning, tårar och långa samtal begav jag mig hemåt. Lilla Å hade då redan dukat och hackat alla grönsaker inför tex-mex-kvällen med familjen Eckerström (minus Petter som är på väg hem från USA) och familjen Gullbrandz. Jag fixade köttfärssåsen och lite annat och gästerna kom punktligt klockan 18.00.

Vi åt och pratade och hade en mysig kväll tillsammans. Alla barnen var fantastiska och verkade ha en bra kväll trots feber och lite fredagströtthet. Lilla Å diskade och jag pysslade, jobbade och uppdaterade bloggen. Fotona från kvällen finns som vanligt i fotoalbumet.

2 kommentarer:

fam_holmstrom sa...

Hej på er,
vilka otroligt söta barn!! Det är ngt speciellt m svenska barn...

Vad ska Poppe göra i veckan på sportlovet? Hur ser resten av helgen ut för er?

Vi har haft en bra dag, stranden var helt otrolig och varje gång tänker vi på er o hur ni skulle ha uppskattad den. Hoppas att vi får ta med er hit ngn gång;-)
Vi lovar att om ni följer m ska det vara ormfritt.

Mysigt att prata lite på vår morgon, vi saknar er oxå otroligt mkt. Känns tufft ibland m samtidigt så lever vi mkt på våra fina minnen från när ni var här o tyckte verkligen att det var otroligt mysigt.

Imorgon ska vi till Manly, vi är ditbjudna på lunch o sedan ska vi bada på deras lilla strand. Det ska bli jättemysigt.
Ha en fortsatt trevlig helg
stor kram från Anna

Pingvinfamiljen sa...

Nästa vecka ska Poppe växla mellan att vara hemma och ledig med Mia och Emma och att gå på klubben. På torsdagen kommer han sen till oss eftersom Björn, Mia och Emma åker till Nice tidigt fredag morgon.

Idag ska vi softa och boka resa till Barcelona. Vi ska åka iväg under långhelgen vid Valborg och första maj. Nice!

Ikväll ska vi på middag hos grannarna. Foton kommer under morgondagen...
Kram på er och ha en fortsatt