augusti 20, 2014

Så Mycket Bättre

Lill-Åsa bloggar

Jävlars så det har regnat den sista veckan. Katterna är inte alls nöjda med vädergudarna. I måndags på väg till jobbet kändes det extra mycket måndagsaktigt.

unnamed (25)

Vi har varit lite småskraja för den kommande elräkningen då vårt element har stått på i stort sett sedan vi flyttade in. I veckan fick vi elräkningen och det var inte så himla farligt. Vi kan bo kvar ett tag till.

Det här är första året i Australien som jag är trött på vintern och jag verkligen längtar till sommar och sol. Katterna kommer att älska sommaren. Då ska vi jämt ha bakdörren öppen. Jag ser speciellt fram emot att prova på att ställa ut kattlådorna. Vårt badrumsgolv ser ut som toalettgolvet under en festival typ. Katterna drar med sig en massa spån och skit upp från kattlådan och sedan trampar de runt i lite vatten så det blir en jättemysig gegga. Som sagt, inga pedantiska katter vi har.

unnamed (26)

Botanical Gardens en lite ruggig dag i augusti.

unnamed (29)

unnamed (32)

Här har vi Morris och Maverick. Blivande rörmokare tror vi.

unnamed (28)

Här går Maverick ner lite djupare i toaletten för att hitta eventuella stopp i avloppet.

unnamed (27)

Idag, onsdag fick man se lite av solen i alla fall. Mycket trevligt.

unnamed (31)

Ja, på onsdagar är det ju sophämtning. I morse kom de 05,20 och det låter som sopbilen hämtar upp sopor från sovrummet. De för ett jäkla liv. Röd soptunna är hushållssopor och blå är papper och kartonger. Nästa vecka blir det även gul (plast aluminium och glas) och grön är växter och blad från trädgården.

unnamed (30)

Vi har börjat följa Så Mycket Bättre. Vi har ju velat se det länge, men det har inte funnits tillgängligt förut. Nu måste de ha släppt på det för nu har vi sett vad vi trodde var först säsongen. Nu när jag googlade på det visade det vara andra säsongen.

images

Nu har vi just börjat med säsong 3. Mycket trevlig underhållning.

sa-mycket-battre-2012-tv4-play

3 kommentarer:

Marie KJ sa...

Pratade just med Oskar som bekräftade ruskvädret. Brrr. Snart är våren hos er!

När du skriver om öppna dörrar på sommaren tänker jag ormar/fåglar/kackerlackor (sånt gillar ju katten!)

Läskigt!

Mamma/sväris sa...

Mavrick är en riktig tuffing. Ja jag kan tänka så underbart de ska tycka när dörren kan stå öppen. men huu så mycket som kan ta sig in då. Men nu har ni ju killar som kan ta hand om kräken som kommer in. Men var beredd på att de gärna vill visa upp sina erövringar.
Vi har ju inte heller så bra väder här, men Stockholms området har klarat sig bra ändå. Regnar mest på nätterna. Dagarna är det ofta soligt. Halland har just nu förskräckliga översvämningar.
Kramar

anna sa...

Nej men nu räcker det. Så jäkla less på regnet kylan och vinterkläder. Kan inte vänta på dopp i havet efter middagen och ljumna mornar. Åh så jag längtar.

Jisses vad ni bloggar. Kul!
Nu när jag skriver varje dag så känns det inte som en sådan stor grej. Det blir bara av istället för att sammanfatta ett par veckor.

Ha en fin dag. Snart HELG

Puss