december 26, 2012

Julen 2012 i sammandrag

Julafton

Det var en lite annorlunda jul då ju faktiskt Lill-Åsa jobbade och därför var tvungen att åka en liten snabbis in till kontoret på julaftons förmiddag. Dock hann vi tillbaka i god tid för hinna äta lunch på det nyöppnade Mad Mex här i Randwick. Maten var god men musiken var nog lite väl hög.

59659_10151341664277848_1534631512_n

Sen blev det Kalle Anka i mörka rummet då solen sken för starkt i vardagsrummet. Egentligen ska man ju äta efter det men klockan 16.00 är man ju inte middagshungrig direkt. Det fick bli julklappsöppning istället. Ingen av oss hade något som helst emot det.

IMG_1118

Pontus blev mest glad för sina nya longboardshandskar.

IMG_1119IMG_1120

Av Ricardo fick han bland annat Kalles kaviar. Hårdvaluta i det här landet.

IMG_1121

Sen gick killarna upp och grillade och vi ställde oss vid spisen och fixade det andra. 

IMG_1123

Vi åt sen länge och njöt av vår julmiddag med grekiska inslag.

IMG_1124

Juldagen

Regnigaste och kallaste dagen på månader. Stackars alla aussiesar som skulle fira jul med picnic och cricket. Blev inte så mycket av med det. För oss gjorde det mindre. Killarna åkte till Aquarium och vi kollade på film och slappade.

Annandag Jul

Efter en powerwalk i Centennial kände vi för att ta oss utanför Randwicks kommun.
Newtown är så mysigt och vi har inte varit där på länge. Newtown är som söder med många bohemiskt klädda människor, gayvänligt, små butiker som säljer annorlunda saker och massor av kafeer och barer.

IMG_1125

Vi som annars är ganska organiserade, har tydligen tappat stinget. Både igår och idag gick vi för att handla mat men affärerna var tokstängda. Snart är toapapperet slut men det ska nog gå bra ändå.

4 kommentarer:

Anna sa...

Härlig jul ni har haft! Lider verkligen med aussisarna, många bor ju rätt smått och räknar ju med att kunna fira utomhus.

Vi har packat ner allt i väskorna nu, imorgon bitti flyger vi 40 minuter till en ny ö som ska utforskas i en vecka.
Wifi eller inte, det är frågan. Det är en rätt basic ö enligt alla så det ska bli spännande. Efter en vecka där ska vi på en ö som är så liten så den bara har våra 12 bungalows.
Jag är helt övertygad att vi hörs men om inte så har vi det bra.
Stor puss och kram

Birgitta sa...

Mysigt julfirande. Så Kalles kaviar är något som ni längtar efter ibland.

Gun sa...

Själv skulle jag nog längta efter kavelgris med messmör :) Äter det otroligt sällan men det man inte kan få....

Jag skulle stormtrivas i Newtown :) Ser himla trevligt ut. Toapapper hittar ni nog hos indiern precis intil er lilla ingång, men det kostar nog 1$ rullen ;)
Puss å kram

Hans sa...

Vad är kavelgris?