februari 24, 2011

Nu jävlar börjar det dra ihop sig…

Onsdag kväll

I går kväll var Åsa ute och åt middag med Marilene på La Petite Bretagne.
Karim och Lennart hade lite möten och annat roligt så Lill-Åsa erbjöd sig att ha middagen klar när de kom hem. Lennart, Karin och Åsa sa samtliga samma kommentar oberoende av varandra när de klev in genom dörren. "Men fy satan så kallt!" Tydligen var det lite kallt ute. Efter att Åsa hade kommit hem drack vi lite vin och satt uppe och babblade en stund.

 IMG_2332

Torsdag

Idag har vi pysslat mest hela dagen. 5000 mail har skickats och vi har vägt väskor och kartonger. Då man inte kunde se vad kartongerna vägde eftersom de var för stora för vågen, så fick Lill-Åsa ställa sig på vågen och väga sig, sedan fick vi dra bort hennes vikt. Men det var inte roligt att se vikten innan hon höll i kartongerna. Lill-Åsa är nog större än någonsin, men det är ju i och för sig hennes Sverigevikt. Hennes Australienvikt är mycket mycket lägre. Vänta ni ska ni få se vad smal hon kommer att bli Down Under…

Åter till vikten, men denna gång till väskorna. Vi vill skryta lite för vi tycker faktiskt att det är en bedrift att emigrera och endast ha packat 17 kg i varsin väska! Dessutom är det mest lakan som väger eftersom vi har tagit med 9 uppsättningar med lakan till vårt Thailandshus. Kartongerna som vi skickar direkt till Australien väger totalt 50 kg. Vi behöver nog handla en del när vi kommer fram till Australien…

  IMG_2334

Vi misstänker att detta blogginlägg kommer bli det sista i Sverige på ett tag. Lill-Åsa bloggar väl dock ifrån Svedala när hon hälsar på i juni. Tydligen har inte vårt internet kommit igång än i huset (grrrr), så vi får springa iväg till ett internetcafé så fort vi bara hinner och kan. Imorgon klockan 13.40 lyfter vi mot värmen. Kram på er så länge.

7 kommentarer:

Anna sa...

The end of an era. Sista inlägget i Flerige.
Åh så skönt det ska bli att få höra från er i Thailand.
Jag antar att ni inte kommer ha några mobiler i Thailand?
Alla, precis alla tror jag som bor i Sverige har kommenterat kylan på FB. Ni har verkligen avklarat en kall vinter innan ni åker.

Nu önskar jag er alla tre en underbar semester. Vi hoppas att ni orkar blogga från Thailand då vi verkligen ser fram emot uppdateringar därifrån.

Flaxa försiktigt
stor puss och kram

Marie KJ sa...

We will miss you!!!

Gun sa...

Inga telefoner med till Thailand?
Ha så skön semester och krama om Poppe och hälsa från alla oss.
Gu va jag kommer sakna er men det är väl Annas tur att få mest av er (ett tag...)
puss i pannan på er och ta väl hand om varandra

Lotta sa...

Som jag har tänkt på er idag. Ha det toppenbra!

Kram

Anonym sa...

På återseende !!!!!!!

saknar er redan, men Glädjs så för Annas skull <3

Kramar Lollo

Hans sa...

Vi syns i Australien! Ha det...

Birgitta sa...

Nu är det dags för förändring. Lycka till och ha det så bra. Spännande!