februari 24, 2011

Gunilla flyttar till Australien

Söndag i Stureby. Lill-Åsa skriver

Vi var helt slut när vi landade hemma hos Karim i Stureby. Då kändes det väldigt bra att bara sitta ner och få allting serverat. De tre kartongerna ni ser bakom Åsa är vårt australiensiska liv. Vi borde kunna bo rätt litet.

IMG_2314

Mamma går och plockar upp lite saker som hon fått av oss då vi inte har plats för allt.

IMG_2315

Sedan fick vi en trerätters. Det är aldrig fel. Speciellt inte på en söndag.

IMG_2316

Tisdag

Åsa och jag jobbade vår sista dag. Att säga hejdå till alla fina jobbarkompisar är fan inte kul, men det gick bra ändå. Jag köpte en tårta för första gången i mitt liv och gav mig själv 23 vuxenpoäng för det. Det var mycket att planera på jobbet (egentligen inte, men alla man pratar med vi ju liksom säja hejdå) så jag fick jobba över 20 minuter min sista dag. Jag bjussar på den övertiden staten :)

Onsdag

Gunilla har fjärilar inte bara i magen. Hennes fjärilar är överallt och hon är helt hyper. Hon ser så mycket fram emot flytten och dessutom så skiter hon i att säga hejdå till alla. Hon bara drar. I och för sig har hon alla sina kompisar och familj med sig så hon har ju ingen anledning till att hänga läpp. Imorse när vi vaknade hittade vi henne på Svenne. Hästen Svenne som vi fått av mamma ville också ville emigrera.

IMG_2321

Åsa hade en massa ärenden i stan och dessutom en lunch-date, så jag stannade i Stureby och hade tvättstugan. Gunilla ville inte hjälpa mig med tvätten. Gunilla har INTE fått några vuxenpoäng idag.

IMG_2323

Gunilla Montazimi tycker också om att hänga i en och annan tofs.

IMG_2326

Åsa har haft olika middagar varje kväll denna vecka och ikväll är inget undantag. Gunilla känner sig lite försummad så jag lekte lite kurragömma med henne. 

IMG_2327

Efter tvättstugan åkte jag in till stan en sväng för att handla nya gympadojor. Vi ska ju liksom gå över till lite mer somriga skor nu. När jag ändå var i stan passade jag på att äta lite dillsill och havrefras.
De hade nämligen någon typ av undersökning och för att prova lite sill och havrefras fick jag tre stycken trisslotter. Jag blev inte rikare av dem tyvärr. Gunilla var lika stirrig när jag kom hem. Jag tror hon minsann har lite resfeber.

IMG_2330

3 kommentarer:

Anna sa...

Vad mysigt att ni får lite extratid med Karin.
Måste kännas underbart nu när ni båda har jobbat klart och kan pusta ut innan ni ska sätta er på flyget.
Ni får nog hålla ett öga på Gunilla. Hon verkar ha blivit lite smågalen av flytten.

kram

Hans sa...

Nu när ni åker kan ju vädergudarna sluta att imponera på er, så i morgon kommer det nog inte att vara -25 som det var i morse.
Hoppas resan går bra och att huset är så bra som det verkar på bilderna.
Lycka till!

Gun sa...

Ja Gunilla har definitivt resfeber.
puss til er alla