september 12, 2010

Den där Svea

Den här veckan har varit allt annat än händelserik. Åsa har rört sig mellan soffan och sängen och Lill-Åsa har åkt fram och tillbaka till jobbet och Poppe har spenderat sin tid i skolan.

Bilden nedan sammanfattar Åsas vecka ganska bra om man slänger in TV-program som handlar om folk som köper hus på landet, vid havet eller utomlands. Favoritprogrammet denna vecka har varit
Relocation, relocation.

IMG_0883

Lill-Åsa har en gullig arbetskamrat som heter Helene och som just nu håller på att sluta röka. För att hålla händerna sysselsatta med annat än att hålla i en cigarett har hon virkat en gullig docka. Den här dockan fick Lill-Åsa som ett minne från Sverige när vi emigrerar.

Möt Svea.

IMG_0886

Svea i sin Den-där-Mary-frisyr.

IMG_0888

Lika, eller hur?

article-0-0011FEF300000258-586_224x423 

Imorse när vi höll på att gnugga sömnen ur ögonen rasslade det till i vårt brevinkast.
Det var det här jättegulliga kortet med en grattis-på-namnsdagen-hälsning till oss båda från grannarna. Är de inte bara de gulligaste? Både grannarna och grisarna, alltså.

IMG_0891

Nu ska vi försöka hitta på något namnsdagsmysigt att göra trots att vi fortfarande är genomförkylda.

Egentligen skulle vi ha firat denna dag med champagne eftersom det ju är den stora Åsa-dagen samt att vi ju faktiskt också båda har klarat det viktiga engelsktestet men vi är lite för snåla för att dricka dyra droppar när allting ändå smakar som Loka när man är så här däppt.

3 kommentarer:

Mamma sa...

Gratulerar på den stora dagen till er båda. Vilken söt Svea och vilken bra idé när man måste ha fänderna sysselsatta med något annat än en cigarett.
Kram

Lotta sa...

Grattis på namnsdagen tjejer.

Dockan var urgullig :-)

Anna sa...

Ja min vecka har sett likdan ut ungefär om man bortser från ett akutbesök och lite flera tabletter.
Visst är relocation programmet bra? De hade en omgång där Phil "relocatade" engelsmän som flyttade till Australien. Det var riktigt kul att se!

Vilken gullig liten Svea! Lagom storlek oxå så hon får plats i väskan.

Nu håller vi tummarna för att denna vecka blir lite mera händelserik.
Jag är på väg ut nu för första gången på mycket länge. Funderar på om jag ska ta med mig kudden så jag kan hosta på vägen eller om jag helt enkelt ska låta bli att hosta;-) Ska bli spännande att se hur det går.

Stor puss o kram