september 18, 2010

Byxlös på Åsen

Igår kväll fick Lill-Åsa ett sms av sin storasyster Gun. Hon bad oss byta kanal till 3:an och programmet Välkommen hem. Kusin Christer med familj var nämligen med i programmet. Lill-Åsas kusin i rosa skjorta ser ni längst till höger i bilden. Det roliga med det hela är att Lill-Åsa även känner huvudpersonen då han var hennes musiklärare under hela högstadiet i Storvretsskolan. Lill-Åsa minns honom som en underbar människa som dessutom gav en totalt omusikalisk och tondöv pubertal tjej en fyra i betyg. Han uppmärksammades i programmet eftersom han tydligen har hjälpt en massa ungdomar på glid och styrt in dem på musikens bana. Heja Kjelle!

vh_104

Idag efter jobbet blev det en akut sväng förbi Liljeholmen. Vi ska ju som sagt på fest imorgon och dessutom på bröllop i oktober och Lill-Åsa är byxlös.

Det gick inte så bra. Däremot hittade hon en fin jacka på H&M så imorgon kan det bli dragit om benen på vägen till Västerås.

IMG_0893

Nu kör vi nedräkning till Valencia. Nästa vecka vid den här tiden kanske vi äter paella och dricker sangria så att det sprutar genom öronen.

P3160045  
Imorgon blir det inget bloggande men vi är tillbaka på söndag med foton från Västerås och festen.

4 kommentarer:

Marie KJ sa...

Hon har så snygga ben så henne är det inge synd om!
Sangria har nog högt GI (det är väl sockerdricka i?) Paella går också fetbort. Vi äter nog serranoskinka och dricker Cava :o)

Åsa E R sa...

Ja Marie, för mig blir det nog mer vitt vin och tapas utan kolhydrater och Spanien känns som ett bra land för GI.

Kram

Lotta sa...

Oavsett vad vi än kommer att äta och dricka i Valencia kommer det bli så gott :-)

Jag gick också i Storvretsskolan. för en liten stund.

Hoppas ni får skoj i helgen. Snygga ben skall inte gömmas undan i ett par byxor, väl?

anna sa...

Vad lustigt! Trots att inte Gun textade oss så såg vi faktiskt Välkommen hem igår kväll. Han verkar så mysig Kjelle.

Väldigt fin jacka men jag oroar mig över middagen. Kommer vi få se Lill-Åsa i klänning eller blir det bara ben. Spänningen stiger här borta;-)

Vilken underbar vecka ni har. Fest idag och snart i Valencia!
Ha en underbar helg

Stor puss o kram