maj 14, 2009

SL till Arlanda

Nu har vi sparat pengar! Typ 200 spänn. Vi åkte pendeln till Märsta och buss 583 ända fram till Terminal 5. Dörr till terminal tog det 1,5 timme. Alltså samma tid som det tar att åka flygbussen. Dessutom hittade vi EUR 20 i vår reseplånbok som var kvar från Paris-resan. Dessa pluspengar har spenderats i tax-free och rinner nu ner i strupen.
Plus minus noll.

Baren är knökfull fast klockan bara är 10.30. Arlanda är underbart! Det smakar bra med skumpa även före lunch. Vi menar, det är ju ändå vår honeymoon.

Vi sitter och spånar om vart alla är på väg och varför de inte är på sina jobb och varför de sitter och dricker alkohol mitt på ljusan dan. Vilka galningar! Alla kan ju inte vara på smekmånad ;-)

IMG_4850

 

IMG_4849

2 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, Märsta där är jag uppvuxen och det är dit vi åker när vi åker till Sverige. Mammma, svärmor, svägerska, svåger, kusiner, moster och mormor bor där. Pendeltågstationen, Rosersberg som var precis innan Märsta och efter Upplands väsby, där bodde vi innan vi flyttade hit. Det är skitsmidigt när vi kommer till Sverige, för vi behöver verkligen inte åka långt för att komma dit vi skall bo.

Låter mysigt med skumpa och vet ni, jag gillar också Arlanda flygplats.

Ha en mysig semester.

Anonym sa...

p.s. Det var Eva som skrev föregående inlägg,men det förstod ni kanske (-: d.s